icon

Ako sa pohybujú úroky pri spotrebnom úvere?

keira
5. mar 2024

Ako sa pohybuju momentalne?

nelca84
5. mar 2024

@keira co ti brani si to pozriet na strankach bank alebo hodit do nejakeho porovnavaca?

butterflyeffect
5. mar 2024

Pracujem v banke, co je na strankaxh je najnizsia urokova miera co banka dava klientom-neznamena ze dostanes taku. Chod do banky-najlepsie svojej kde si verny klient kde ti chodi prijem a daj si nezavaznu ziadoat-povedia ti urok aky budes mat-zavisi od vela faktorov-rating klienta v banke, uverovy register, vyska uveru a podobne-nikto ti nepovie len tak aky urok budes mat ani v banke kym si nedas ziadost. Netreba sa toho bat, ist informativne a pripadne vyskusat aj v inych bankach

keira
autor
5. mar 2024

@nelca84 no praveze som.asi v soku..jeden clovek povie, ze miera ok..druhy, ze brutalne prestrelili🥶

keira
autor
5. mar 2024

@butterflyeffect spravene..a presto vsetko ma to zaujima co je v norme🤔

nelca84
5. mar 2024

@keira nerozumiem, aka miera ok? A kto co prestrelil?

keira
autor
6. mar 2024

@nelca84 ponuky financnych institucii..vsak vyska urokov

butterflyeffect
6. mar 2024

@keira no v prvom rade si treba uvedomit ze inflacia je vysoka, uroky sli hore na hypotekach sa tahaju k 5% tak uz clovek nemoze ocakavat 7% na spotrebnom… pri dnesnych urokoch by som povedala ze aj 10 je dobre, kazdopadne aj vyssi urok nie je katastrofa. Ked si vezmes ze inflacia bola v roku 2022 16% v roku 2023 10% a vacsina bank ak pravidelne splacas ti umozni po case refinac s nizsim urokom alebo prehodnotenie sadzby…

janulikt84
3. apr 2024

@keira uroky sú od 5,9% záleží na výške úveru..čim.viac požičáš - menší úrok
- je to nový úver,máte historiu úverovú? Príjem?