icon

Ako sa vyhnúť plateniu za škodu spôsobenú pod vplyvom alkoholu?

28. aug 2025

Musím zaplatiť poisťovní za opravu cudzieho auta,do ktorého som ťukol pod vplyvom alkoholu. Ako sa dá vyhnúť tomuto zaplateniu!!!! Ďakujem

minenkaa
28. aug 2025

@anonym_autor preco sa chces tomu vyhnúť,keď si spôsobil škodu pod vplyvom alkoholu

anonym_63a7e2
28. aug 2025

Odovzdaj vodicak, rodny list a vymaz sa a nie taketo kraviny tu vypisovat..Nemas co ozraty jazdit a este k tomu tukat do aut...Dala by som ti zaplatit vsetko, ak pridu policjati vyjazd atd atd...Takych ako ty by som vesala na sibenicu a rezala za ziva za alkohol za volantom..Moju neter na zastavke zabil podobny hajzel ako si ty

derdia
28. aug 2025

@anonym_autor ano musíš... Čokoľvek sa stane a jeden z vodičov je pod vplyvom alkoholu je to jeho vina.
Vola sa to zodpovednosť za vlastné činy. Ty si sa rozhodol pit, sadnúť za volant a preto si spôsobil druhému človeku škodu.

226lenka
28. aug 2025

Pre dobro ostatných účastníkov cestnej premávky ťa prosím dobrovoľne odovzdaj vodičský preukaz a predaj auto a môžeš jazdiť autobusom alebo električkou, vlakom. A samozrejme, škodu musíš zaplatiť

martinkatinka
28. aug 2025

Zaplat dlh a nesadaj ozraty za volant.

maca1984
28. aug 2025

Keby .ebnutosť kvitla, ty si jak orgován v plnom kvete 🙈

januska12323
28. aug 2025

@anonym_autor ďakuj všetkým Bohom, že si nikomu neublížil a musíš len zaplatiť!

pasomnica
28. aug 2025

No ty si kus k..............

sense
28. aug 2025

@anonym_autor nedá sa vyhnúť , spôsobil si škodu, treba zaplatiť

viestta
28. aug 2025

Takym ako si ty by mali brat vodicaky dozivotne. Ozral si sa, tak plat. Tak ti treba

bonboniera
28. aug 2025

Nemusíš platiť, to ze si bol opitý je poľahčujúca okolnosť

bosorkabb
28. aug 2025

Pravdaže musíš zaplatiť.

veronika14141414
28. aug 2025
@anonym_63a7e2

Odovzdaj vodicak, rodny list a vymaz sa a nie taketo kraviny tu vypisovat..Nemas co ozraty jazdit a este k tomu tukat do aut...Dala by som ti zaplatit vsetko, ak pridu policjati vyjazd atd atd...Takych ako ty by som vesala na sibenicu a rezala za ziva za alkohol za volantom..Moju neter na zastavke zabil podobny hajzel ako si ty

@anonym_63a7e2 to mi je ľúto

patka06
28. aug 2025

Musíš zaplatiť, poisťovňa ťa k tomu vyzve, odporúčam zaplatiť v termíne, aby sa dlh nenavýšil aj o úroky z omeškania

klara1205
28. aug 2025
@veronika14141414

@anonym_63a7e2 to mi je ľúto

@veronika14141414 ale zial deje sa to aj nadalej a mam pocit ze coraz viac ludi sada za volant aj ked maju len zostatkovy alkohol...ja to nepisem preto ze som dotknuta lebo sa nam stala v rodine tragedia ale celkovo skratka exemplarne tresty by som za toto zaviedla aby sa ludia poucili a naozaj s tym prestali...ale tak co ked vo vlade si chodia mirnix dirnix s promile

tiezjedna
28. aug 2025

Nijako. Keď si jebnutý a jazdíš ožratý, tak cáluj a buď rád, že si nespôsobil niečo horšie.

melanta
28. aug 2025
@patka06

Musíš zaplatiť, poisťovňa ťa k tomu vyzve, odporúčam zaplatiť v termíne, aby sa dlh nenavýšil aj o úroky z omeškania

@patka06 a následne aj o trovy exekútora.

Autor, toto skončí u exekútora veľmi rýchlo, ak to nezaplatíš v termíne. Pošlú jednu max dve výzvy a potom hneď na súd, platobný rozkaz a exekúcia. Si dospelý, čiže prijmi dôsledky svojho konania. A začni sa správať zodpovedne a nesadaj za volant pod vplyvom alkoholu.

veronika14141414
28. aug 2025
@klara1205

@veronika14141414 ale zial deje sa to aj nadalej a mam pocit ze coraz viac ludi sada za volant aj ked maju len zostatkovy alkohol...ja to nepisem preto ze som dotknuta lebo sa nam stala v rodine tragedia ale celkovo skratka exemplarne tresty by som za toto zaviedla aby sa ludia poucili a naozaj s tym prestali...ale tak co ked vo vlade si chodia mirnix dirnix s promile

@klara1205 máš pravdu bez ohľadu ze sa ta to týka
Auto nieje fúrik ze vypijem si a nič sa az tak nestane
Len či aj tie tresty by to zmenili ked zrejme ľudia to nemajú v hlave poriadku🙄

som_realistka
28. aug 2025

Buď rád, že si nikomu neublížil a zaplať a dávaj si veľký pozor aby sa to neopakovalo. Ak by som mala tú moc, tak takýchto nezodpoveďákov by som okrem basy posielala robiť asistenciu na patológiu a robiť upratovačov na záchytky a do ciel predbežného zadržania upratovať po takých ožranoch. Potom by sa možno aspoň zamysleli pred tým než sa ožerú a vlezú za volant.

kitycat
28. aug 2025

Ved provokuje

maca1984
28. aug 2025
@anonym_63a7e2

@anonym_63a7e2 ja až teraz čítam tvoj koment, predtým som nečítala nič.
Až ma zamrazilo .
Je mi to ľúto 😭

hildeberta
28. aug 2025

Co si tukol a kolko platis

margotka17
29. aug 2025

@anonym_autor to vážne sa ešte tu pýtaš, že ako sa máš vyhnúť pokute? Za alkohol za volantom? Fuuuu, to je silná ☕ teda od teba. Aspoň dúfam, že sa za svoj čin hanbíš 😳.

dceramamababka
29. aug 2025

@anonym_autor Takúto otázku nemože položiť normálny človek. Tomu neverim.

priscilla07
29. aug 2025

Choď do politiky, alebo aspoň za starostu, takým to prechádza 😉

anonym_f8ca0f
29. aug 2025

@anonym_autor prepáč, ale nemáš v mene alebo priezvisku slovo Retard? Dúfam, že tá škoda je taká, aby ti pekne uškodila. A keď ju nezaplatíš, aby Ťa dali na exekúciu, prajem ti to. Pozn.za volant sa nesadá pod vplyvom alkoholu !!!!!!!!

anonym_5c9522
30. aug 2025

Ty sviňa, už sa na teba vari voda. Objednaj sa u psychiatra a v pondelok na protialkoholicke

alickapusinka
30. aug 2025
@anonym_63a7e2

@anonym_63a7e2 vážne je mi to veľmi ľúto.😢

alickapusinka
30. aug 2025

toto sa nemôže pýtať normálny človek že ako sa vyhnuť plateniu.TY dakuj bohu že si niekoho nezabil a nespôsobil trvale následky lebo by si sa nedoplatil.Nechľastaj ked nevieš a alkohol je pre dospelých a nie pre nezodpovedných ktorý sa ožeru a spôsobia dopravnu nehodu.

bielasovicka
31. aug 2025

To ta ako napadlo, že by si tu škodu nezaplatil, keď si ju sám spôsobil? Takéto môže povedať len dement.