Ako správne vyplniť daňové priznanie k pôde?
Prosim vas riesil niekto danove k rozdrobenej ornej pode ktora ma xy majitelov? Zdedili sme podu ktora je na niekolkych LV a je tam strasne vela parciel ako aj spolumajitelov. Kto ma pozemky okolo dediny vie. A pani z uradu mi poslala tlacivo na danove k nehnutelnosti no ani sama mi nevedela povedat ako to vyplnit kedze na kazde treba samostatne parcelu s vymerou plus kolko je spoluvlastnikov. Je tam toho vela a teraz neviem ci to mam akoze fakt vsetko pracne rozpisat aj ked je na jednom LV 30 tych parciel a kazde to LVcko samostatne na tlacivo alebo ako? Navyse kedze kataster je stale nefunkcny neviem si pozriet ani datum zapisu presny. Robili ste niekto taketo danove alebo viete aspon poradit?
@martul ale mne sa to do jedneho nezmesti proste tam je minimalne 100 parciel neprehanam a to su aj take vymery ze 40m2 a podobne. Aj keby som neviem ako chcela tak to tam nenapracem. Plus tam treba uviest pocet spoluvlastnikov ale na kazdom LV je to ine. Som z toho blba
zdravim. Tu je par člankov k podavaniu danoveho priznania. https://bluenumbers.sk/explore-dane-a-uctovnict...
@matusformanek dakujem

Ja som si to robila elektronicky a jediné čo som zadavala bolo číslo parcely a rozloha ktorú ja vlastním a typ pôdy...odoslala a už mi aj pani stihla volať, že som nemusela podávať pretože za mňa platí daň družstvo ktoré to obhospodaruje
A podávaš jedno daňové, nie na každú parcelu extra.