icon

Ako uplatniť zľavu v Unione?

4. jún 2025

Jezkobezko
Ahojte,vyuzivali ste v poslednej dobe zlavu v unione? Na stranke maju vypisanu spolupracu ale neviem najst kde to viem uplatnit. Dakujem.

petamich
4. jún 2025

Je to zlavovy kod. Zadava sa priamo v suhrne objednavky ak sa nemylim (aspon naposledy to tak bolo)

gejb
4. jún 2025

V appke to už nie je, myslím si ze spoluprácu zrušili

tinkavvv
4. jún 2025

Nateraz tato zlava skoncila a jezkobezko sa vyjadril, ze zatial sa nova spolupraca necrta.

autor
4. jún 2025

Dakujem vam za info 😊 asi sa nedohodli, lebo pred 2 mesiacmi mi vraveli ze robia zmeny ..tak nic

romino
5. jún 2025

pred casom ked mi prisiel email o takych zlavach ...ked som pozrel detaily, tak som zistil ze to boli len akoze zlavy.
Tusim kadejake curaprox vyrobky, ale len v dakom konkretnom obchode.
Kratke googlenie ukazalo, ze to iste sa da kupit za podobne ceny v dakych eshopoch, ak nie nizsie ...skratka marketingovy tah, odrb. Strata casu vobec sa zaoberat nejakymi kodmi.

tinkavvv
5. jún 2025
@romino

pred casom ked mi prisiel email o takych zlavach ...ked som pozrel detaily, tak som zistil ze to boli len akoze zlavy.
Tusim kadejake curaprox vyrobky, ale len v dakom konkretnom obchode.
Kratke googlenie ukazalo, ze to iste sa da kupit za podobne ceny v dakych eshopoch, ak nie nizsie ...skratka marketingovy tah, odrb. Strata casu vobec sa zaoberat nejakymi kodmi.

@romino bohuzial jezkobezko nebola "len zlava na oko".