icon

Ako von z dlhov a z exekúcií?

skydivemimi
8. okt 2017

Ahoj chcem sa spytat, je nejaka sanca/ cesta pre cloveka s exekuciami - do ktorych sa dostal kvoli omeskanemu splacaniu (strata zamestnania) dlhy prevzali drazobne spolocnosti Eos a Bratislavska aukcna. Nema prijem ani nevlastni nic. Byva v podnajme. Nejedna sa o mna ale chcem pomoct.

draik
8. okt 2017

Tzv. Osobný bankrot

renab
8. okt 2017

osobný bankrot

ceresnovci
8. okt 2017

najprv zacni minat menej ako zarobis.

sissy27
8. okt 2017

Bolo by vhodné, aby si zabezpečil príjem a splácal dlhy, to je asi jediný spôsob, ako sa z toho vymotať...
A podnájom platí z čoho, keď nemá príjem? 🙄

dankagirl
8. okt 2017

@sissy27 nesud ale rad

ibrunova
8. okt 2017

Ale aj pri osobnom bankrote musí niečo platiť.. Neni to také jednoduché..

pribinak
8. okt 2017

Zajednat di termin v Cdntre právnej pomoci a konzultovať osobný bankrot
Konzultácia je zdarma. Na bankrot potrebujes cca 600e

mayami
8. okt 2017

Osobný bankrot tiež nejaký čas potrvá, kým sa vybaví. Najjednoduchšia cesta je asi nájsť si nejakú dobrú dušu, ktorá to splatí a potom splácať jej, ale to je už skôr sci-fi, jednak nájsť takého človeka a jednak preto, že s exekúciami je to ako nekonečný pribeh

dankagirl
8. okt 2017

@pribinak
Osobný bankrot je od marca 2017 novelizovaný ..a omnoho dostupnejší hlavne ak sú veľké dlžoby treba riešiť osobný bankrot formou odlzenia ...viac v téme link

pribinak
8. okt 2017

@dankagirl a naco mi to pises? Asi si to chcela poslat zakladatelke temy

dankagirl
8. okt 2017

@pribinak asi tak ..prepáč

sissy27
8. okt 2017

@dankagirl máš problém pochopiť prečítaný text? Poradila som a opýtala sa, ale nikoho nesúdim, takže tvoja reakcia na môj príspevkov je úplne odveci.

skydivemimi
autor
8. okt 2017

dakujem vsetkym, iba sa mi potvrdila moja teoria...
no a ku vyjadreniam podaktorym, ako mozete vynasat taketo otazky a tvrdenia, ked o tom neviete nic? do takej situacie sa moze dostat kazdy, vid. kolko ludi je na ulici..

dankagirl
8. okt 2017

@pribinak ja nemám žiadny problém ale pokial má človek veľa exekuci ..príjem mu veľmi nepomôže ..pretože síce bude splácať ale ,nič mu nezostáva .hľadá riešenie ako by sa dalo pomôcť a pomôcť sa da....

pribinak
8. okt 2017

@dankagirl preco mi pises? Vyjadrila som sa k tvojmu príspevku?

dankagirl
8. okt 2017

@pribinak prepáč blbne mi iPhone ...zajtra ide do opravy ...som hovorila,že načo mi je taký telefón