icon

Ako vybrať najlepšie životné poistenie pre rodinu?

22. máj 2025

Manzel chce neake zivotne poistenie pre celu rodinu..ponukaju mu cez SLSP,ale kukala som na to za 10eur mes ,ale nic moc...manzel cely zivot bol proti takym poistkam a zrazu bum chce to riesit..ak mate niekto poistenie,poradte nech sa kuknem ..vacsinou mame poistky Alianz,tak skusim kuknut aj tam...skor je to asi urazove??? ak sa nedaj boze nieco stane manzelovi ,kedze financiu vsetko ...

zic
22. máj 2025

Poistku za 10 eur si neviem predstavit, na co je dobra... Poistka ma riesit potencialne problemy. Takze ak potrebujete zivotnu pre pripad smrti zivitela, tak dostatocne kryt toto. V kazdom pripade asi nasledky urazu a choroby pre celu rodinu su dobre... ale za 10 eur asi nie... to bude v desiatkach eur mesacne / az cez 100 eur si myslim...

br4n
22. máj 2025

Za tu cenu asi toho veľa nedostaneš, ja mam poistenie ak by sa mi niečo stalo, tak aby sa hypo vyplatila, plus ďalšie peniaze, ale to sa bavime o 4 cifernej sume, za rok...

martyzpp
22. máj 2025

Kvoli hypoteke sme si dali zivotne poistenie pre mna a manzela a deti mame k tomu pripoistene na urazy. Ak by sme hypoteku nemali, poistku by sme si asi nedavali. Nas stoji mesacne cca 90€.

zic
22. máj 2025
@martyzpp

Kvoli hypoteke sme si dali zivotne poistenie pre mna a manzela a deti mame k tomu pripoistene na urazy. Ak by sme hypoteku nemali, poistku by sme si asi nedavali. Nas stoji mesacne cca 90€.

@martyzpp tak smrt je jedna vec (pri hypoteke urcite dobra)... ale aj bez hypo je podla mna mega dolezite (este dolezitejsie asi ako smrt) trvale nasledky a choroby... Niekedy je smrt "lacna zalezitost"... kdezto liecenie / zivot po uraze brutal drahy...

sweet20
22. máj 2025

Bohuzial, takto sa zabezpecenie prijmu neriesi

losludmilos
Odpoveď bola odstránená
riso_z_malomesta
Odpoveď bola odstránená
balerina2025
19. jún 2025

a allianz vam nestaci?

mamaaja82
19. jún 2025

Allianz tym sa vyhni na hony

janciik
Včera o 13:46

@anonym_autor Ja platim už treti rok na dieťa 24 eur/mes a za malyuraz 1000e vzdy doma. poteší velmi lebo som len doma s detmi. Vzdy sa raz za rok detom cosi stane. robili mi to na www.poisteniepredeti.sk a už som u nich aj ja aj moj muz. skuste tam , nikde mi nespravili tak dobre poistenie na urazy ale mamę aj choroby, invalidku a co sme potrebovsali kvoli uveru.

janciik
Včera o 13:47
@br4n

Za tu cenu asi toho veľa nedostaneš, ja mam poistenie ak by sa mi niečo stalo, tak aby sa hypo vyplatila, plus ďalšie peniaze, ale to sa bavime o 4 cifernej sume, za rok...

@br4n Ja platim už treti rok na dieťa 24 eur/mes a za malyuraz 1000e vzdy doma. na stranke www.poisteniepredeti.sk maju aj lacnejšie. za nejakych 18eur dostanete tiež stale dobry peniaz za uraz. pozrite ja mam u nich uz aj ostatne aj svoje aj muzove