Ako vybrať výhru poslanú na účet?
Ahojte, aký je postup ak mám výhru a tipos mi ju posiela na nejaký účet.... ako si vybrať výhru?
Dáš im svoje č.u., pošlú ti peniaze a ty si s nimi robíš čo chceš
Vybrať z účtu?
@januska12323 oni to posielajú na iné číslo účtu... nie na moje...
@kasokri a to preco?Ved preco si si nedal/a vlastny ucet? Exekucie , chces sa vyhnut stiahnutiu penazi?
@kasokri Na to čo im zadáš
na aké iné ?? To si niečo zle pochopil
tu je všetko popísané - článok 15 +
https://www.tipos.sk/loterie/ciselne-loterie/in...
@kasokri prečo by to posielali na cudzí účet?
@kasokri Na to čo im zadáš
na aké iné ?? To si niečo zle pochopil
tu je všetko popísané - článok 15 +
https://www.tipos.sk/loterie/ciselne-loterie/in...
@patka06 viditelne zadal ine- aj ked nevieme preco- a nie vlastne,preto sa asi pyta. No teraz ich musi vytiahnut alebo poslat na jeho ucet majitel uctu, na ktory ich dal poslat.
@hellwant majiteľ účtu jej tie peniaze nechce dať predpokladám...inak by sa nepýtala
@rozculena neviem kolko vyhral, ale ak vyssiu sumu, v Bratislave v Tipos centrale sa ta pri overeni vyhercu pytaju, kam chces poslat peniaze. Ake ucty das, na take poslu. Otazne je, preco autor dal iny ucet ako svoj.
@rozculena neviem kolko vyhral, ale ak vyssiu sumu, v Bratislave v Tipos centrale sa ta pri overeni vyhercu pytaju, kam chces poslat peniaze. Ake ucty das, na take poslu. Otazne je, preco autor dal iny ucet ako svoj.
@hellwant podľa mňa vyhral na nete alebo sms stávke - vyplatenie tiež rieši elektronicky
Dal málo informácií, vyššie som dala link a tam sú popísané všetky spôsoby vyplatenia, tak snáď pomôže
@hellwant podľa mňa vyhral na nete alebo sms stávke - vyplatenie tiež rieši elektronicky
Dal málo informácií, vyššie som dala link a tam sú popísané všetky spôsoby vyplatenia, tak snáď pomôže
@patka06 lenze vyhra prisla na iny ucet. Preco by niekto zadaval ucet ineho cloveka do Tipos apky ci cez sms. To je divne. Mam Tipos apku a zadas tam svoj ucet. Nie kamaratov. 🤔🙂
toto bude najskor podvod
@hellwant píše, že posiela - ešte asi neprišla
Celé je to divné, hlavne keď sa nevyjadruje autor
@patka06 myslim, ze to môze byt len nestastna volba slov. Tipos nema dôvod posielat na ine cislo uctu ake ty zadas, ved nevedia cisla uctov, nemôzu tipovat IBANy. Autor musel zadat ine, inak to nejde. Je to veru cudne
Veď máš overený OP a posielaš výpis z banky, aby overili že účet patrí tebe.. ako to môže prísť na iný účet? A rovnako môžeš s tvojim OP vybrať na akejkoľvek pobočke Tiposu výhru z tvojho konta 🤷🏼♀️
Treba ísť na pobočku s občianskym a zmeniť iban. Ak to nie je na tvoje meno, máš smolu.
Napr svokor nemal IB, keď zakladal účet (neviem či to nebola fortuna, ale to je jedno).
Aby mohol nahodiť peniaze na ich účet a podávať, tak sme dali môj IB. On mi dal cash a ja som mu nabila. Neriešili sme, furt mu ušiel tiket😅.
Po dlhšom čase vyhral a netušil, kde sú peniaze, ale nechcel nikomu nič hovoriť. Ja som si nevšimla, že nejaké peniaze nabehli na účet.
Až neskôr sme pozerali, že na aký účet to vlastne posielajú, som si uvedomila, že je to môj 😁 stačilo aby tam šiel a zmenil IB, aby nabudúce už posielali na jeho.

Vybrať z účtu?