Ako vyplniť adresnú energopomoc od SSE?
Pekný deň dostali sme list od SSE. Píše sa tam o adresnej energopomoci. Dostal to niekto tiež a ako sa to má vyplniť? Je chyba ak povedzme nebývame tam kde máme hlásený trvalý pobyt? Bývame v obecnom byte. Budem vdačný ak niekto normálne poradí. Pekný deň.
pisu sa tam aj nejake podmienky? ci len tahaju udaje z ludi?
@katkaseiner mne prišiel mail, toto je jedna z podmienok
uzasna podmienka... zas napisali nieco a len tahaju informacie..
Myslím si, že by to malo byť podľa toho kde si človek platí. Každý má nejaký svoj merač či plynu alebo elektriny. A z rôznych dôvodov ľudia nemusia bývať tam kde majú hlásený trvalý pobyt.
Myslím si, že by to malo byť podľa toho kde si človek platí. Každý má nejaký svoj merač či plynu alebo elektriny. A z rôznych dôvodov ľudia nemusia bývať tam kde majú hlásený trvalý pobyt.
@anonym_autor malo by to byt tak, ze máš bývať tam kde máš odberné miesto, ale tp tam nemusíš mať.Bohvie, pretože nic iné okrem tohto mi neprišlo, iné podmienky neviem, písali len, aby si človek aktualizoval údaje, ale my máme tp tam kde bývame a energie sú na nás...
@anonym_autor a okrem toho, je to zas nejaká blbosť na zalepenie oci ludom
@anonym_autor komu platíš za energie? Mestu? Alebo máš zmluvu s elektrárňami a plynármi?
@anonym_autor komu platíš za energie? Mestu? Alebo máš zmluvu s elektrárňami a plynármi?
@rozculena Bývame v obci v sociálnom byte. Platíme za elektrinu normálne SSE. Príde šek a zaplatíme. Platíme niečo ale aj na obecný úrad. Príde nám napríklad elektrina, plyn, voda. Nejaké vyúčtovanie.
@anonym_autor malo by to byt tak, ze máš bývať tam kde máš odberné miesto, ale tp tam nemusíš mať.Bohvie, pretože nic iné okrem tohto mi neprišlo, iné podmienky neviem, písali len, aby si človek aktualizoval údaje, ale my máme tp tam kde bývame a energie sú na nás...
@nikha2809 To je jasné. Bol som sa ohľadne toho opýtať na obecnom úrade. Pracovníčke som podal ten list s tým, že či potrebujeme od obce nejaké potvrdenie alebo niečo. Ona si to prefotila a povedala, že zavolá do SSE a dá nám vedieť. Musí si to naštudovať. Je to pre ňu novinka. Všetko to záleží od toho ako to vláda rozhodne alebo ministerstvo hospodárstva.
Ved ludia kupuju byty,domy na byvanie.Neni to pomoc pre tych,co maju byty,domy ako investiciu.Tam si priplatia.
Ved ludia kupuju byty,domy na byvanie.Neni to pomoc pre tych,co maju byty,domy ako investiciu.Tam si priplatia.
@anonym_0669ac akú investíciu vieš čo je sociálny byt?
@anonym_0669ac akú investíciu vieš čo je sociálny byt?
@anonym_autor tak snad socialne byty budu do toho zahrnute automaticky.
@anonym_autor tak snad socialne byty budu do toho zahrnute automaticky.
@anonym_0669ac To skutočne nie je niečo na čom by sme zarobili. Platíme nájom a na tom nijako nezarábame.

pisu sa tam aj nejake podmienky? ci len tahaju udaje z ludi?