Ako zastaviť strhávanie peňazí za hru Gameasy?
Dobrý deň. Vedeli by ste mi poradiť? Strháva sa mi čiastka za nejakú hru, vo faktúre píše len gameasy. Odinštalovala som všetky hry. Myslíte , že to bude stačiť aby sa to prestalo strhávať? Alebo mam ísť do orange? Veľmi pekne ďakujem za každú radu kto sa vyznate.

Posli sms na cislo 3335 a do textu napis STOP.Sice ti este raz strhnu za deaktivaciu 3,10eur ale ak to neurobis budu ti strhavat tu sumu kazdý tyzden.
@sandra49 a urcite dat v Orange potom bloknut sms s osob.tarifou aby sa jej uz toto nestalo.To su podvodne sms co vytahuju z ludi prachy.Takze poslat sms,pockat kym Gameasy deakt.sluzbu a v Orange bloknut sms s osob.tarifou.
podla googla ak to strhava baka kontaktov at ju ak iny provider ako u vas orange kontaktovat ich a oni to stopnu
Zavolaj na Orange linku a zablokuj si všetky platené SMSky.
@sandra49 áno vedia zablokovať hry, sms, audiotextové čísla. Mne tak zablokovali lebo dcérka niečo aktivovala a neviem ani čo a strhavolo to 3€ týždenne tiež nejaká hra už to zablokovali všetko stačí aj zavolať na 905 vedia to urobiť aj po telefóne.
@sandra49 áno vedia zablokovať hry, sms, audiotextové čísla. Mne tak zablokovali lebo dcérka niečo aktivovala a neviem ani čo a strhavolo to 3€ týždenne tiež nejaká hra už to zablokovali všetko stačí aj zavolať na 905 vedia to urobiť aj po telefóne.
@kvietok1233 toto presne to iste bolo, vnučka jej niečo stiahla a začalo to strhavat..ona je staršia tak, ze radšej pôjde osobne. Ale som rada, že sa to takto dá zablokovať.
@sandra49 dandro očuvaj a prečo nadaš tu otazku do umelej inteligencije ? By ti hravo odpovedala. Ja som stary kojot a denne AI užívam.
@sandra49 dandro očuvaj a prečo nadaš tu otazku do umelej inteligencije ? By ti hravo odpovedala. Ja som stary kojot a denne AI užívam.
@58jozef radšej si tu podiskutujem so živými bytosťami ako s robotom. Tomuto trendu som ešte nepodlahla a ani sa tak skoro nechystám. Bud mi pomôže Google alebo ľudia tu. Takže nieje dôvod.
@58jozef radšej si tu podiskutujem so živými bytosťami ako s robotom. Tomuto trendu som ešte nepodlahla a ani sa tak skoro nechystám. Bud mi pomôže Google alebo ľudia tu. Takže nieje dôvod.
@sandra49 no ja uz sa tešim kedy si predplatim nejaku pani AI ktora bude na nerozoznanie a nebudem sa doprosovat alebo cakat na cas pareniakedy milostiva dostene chut ako obrezela
@sandra49 bola si v Orange potom ?
@sandra49 bola si v Orange potom ?
@janula2511 ano svokra bola. Všetko zrušili a zablokovali.
@janula2511 ano svokra bola. Všetko zrušili a zablokovali.
@sandra49 to zablokovali a zrušili v jej mobile alebo to oni v počítači?
@sandra49 to zablokovali a zrušili v jej mobile alebo to oni v počítači?
@janula2511 MOP to spravi v ich PC na jej cisle.
Tiež mi 2x strhli. Je to nejaká hra Gameasy. Nikdy som nedala žiadny odber.Zrusila som na 3335 som zvedavá či sa to zastaví.
Tiež mi 2x strhli. Je to nejaká hra Gameasy. Nikdy som nedala žiadny odber.Zrusila som na 3335 som zvedavá či sa to zastaví.
@dudududodudo zablokuj si u operátora všetky platené SMS ak ich vedome nepoužívaš na niečo (parkovanie, lístok na dopravu a podobne)

Nie, odinštalovanie nemá nič so zrušením predplatného