icon

Ako zastaviť strhávanie peňazí za hru Gameasy?

sandra49
12. jún 2025

Dobrý deň. Vedeli by ste mi poradiť? Strháva sa mi čiastka za nejakú hru, vo faktúre píše len gameasy. Odinštalovala som všetky hry. Myslíte , že to bude stačiť aby sa to prestalo strhávať? Alebo mam ísť do orange? Veľmi pekne ďakujem za každú radu kto sa vyznate.

Ako zastaviť strhávanie peňazí za hru Gameasy?
janai1
12. jún 2025

Nie, odinštalovanie nemá nič so zrušením predplatného

lucy125
12. jún 2025

Posli sms na cislo 3335 a do textu napis STOP.Sice ti este raz strhnu za deaktivaciu 3,10eur ale ak to neurobis budu ti strhavat tu sumu kazdý tyzden.

sandra49
autor
12. jún 2025
@janai1

Nie, odinštalovanie nemá nič so zrušením predplatného

@lucy125 dakujem a myslíš, že toto by vedeli urobiť aj keby s tým idem do orange? Totiž svokra ma tento problém nie ja..
@janai1 dakujem za info

lucy125
12. jún 2025
@sandra49

@lucy125 dakujem a myslíš, že toto by vedeli urobiť aj keby s tým idem do orange? Totiž svokra ma tento problém nie ja..
@janai1 dakujem za info

@sandra49 urcite ano.Oni tam vedia aku sms poslat.

sandra49
autor
12. jún 2025
@lucy125

@sandra49 urcite ano.Oni tam vedia aku sms poslat.

@lucy125 dobre dakujem, ja ju tam pošlem nech zajtra ide a jej to tam rovno urobia. Dakujem ti za pomoc.

lucy125
12. jún 2025
@sandra49

@janai1 dakujem za info

@sandra49 a urcite dat v Orange potom bloknut sms s osob.tarifou aby sa jej uz toto nestalo.To su podvodne sms co vytahuju z ludi prachy.Takze poslat sms,pockat kym Gameasy deakt.sluzbu a v Orange bloknut sms s osob.tarifou.

lucy125
12. jún 2025
@sandra49

@lucy125 dobre dakujem, ja ju tam pošlem nech zajtra ide a jej to tam rovno urobia. Dakujem ti za pomoc.

@sandra49 nemas začo

ukgirls
12. jún 2025

podla googla ak to strhava baka kontaktov at ju ak iny provider ako u vas orange kontaktovat ich a oni to stopnu

maranco
12. jún 2025

Zavolaj na Orange linku a zablokuj si všetky platené SMSky.

kvietok1233
12. jún 2025

@sandra49 áno vedia zablokovať hry, sms, audiotextové čísla. Mne tak zablokovali lebo dcérka niečo aktivovala a neviem ani čo a strhavolo to 3€ týždenne tiež nejaká hra už to zablokovali všetko stačí aj zavolať na 905 vedia to urobiť aj po telefóne.

sandra49
autor
12. jún 2025
@kvietok1233

@sandra49 áno vedia zablokovať hry, sms, audiotextové čísla. Mne tak zablokovali lebo dcérka niečo aktivovala a neviem ani čo a strhavolo to 3€ týždenne tiež nejaká hra už to zablokovali všetko stačí aj zavolať na 905 vedia to urobiť aj po telefóne.

@kvietok1233 toto presne to iste bolo, vnučka jej niečo stiahla a začalo to strhavat..ona je staršia tak, ze radšej pôjde osobne. Ale som rada, že sa to takto dá zablokovať.

58jozef
15. jún 2025
@sandra49

@janai1 dakujem za info

@sandra49 dandro očuvaj a prečo nadaš tu otazku do umelej inteligencije ? By ti hravo odpovedala. Ja som stary kojot a denne AI užívam.

sandra49
autor
15. jún 2025
@58jozef

@sandra49 dandro očuvaj a prečo nadaš tu otazku do umelej inteligencije ? By ti hravo odpovedala. Ja som stary kojot a denne AI užívam.

@58jozef radšej si tu podiskutujem so živými bytosťami ako s robotom. Tomuto trendu som ešte nepodlahla a ani sa tak skoro nechystám. Bud mi pomôže Google alebo ľudia tu. Takže nieje dôvod.

58jozef
17. jún 2025
@sandra49

@58jozef radšej si tu podiskutujem so živými bytosťami ako s robotom. Tomuto trendu som ešte nepodlahla a ani sa tak skoro nechystám. Bud mi pomôže Google alebo ľudia tu. Takže nieje dôvod.

@sandra49 no ja uz sa tešim kedy si predplatim nejaku pani AI ktora bude na nerozoznanie a nebudem sa doprosovat alebo cakat na cas pareniakedy milostiva dostene chut ako obrezela

58jozef
21. jún 2025
@sandra49

@sandra49 ale nemam na mysli diskutovanie cez pismenka ale nazivo v postielke

janula2511
30. aug 2025
@sandra49

@janai1 dakujem za info

@sandra49 bola si v Orange potom ?

sandra49
autor
30. aug 2025
@janula2511

@sandra49 bola si v Orange potom ?

@janula2511 ano svokra bola. Všetko zrušili a zablokovali.

janula2511
30. aug 2025
@sandra49

@janula2511 ano svokra bola. Všetko zrušili a zablokovali.

@sandra49 to zablokovali a zrušili v jej mobile alebo to oni v počítači?

niekto2hy
30. aug 2025
@janula2511

@sandra49 to zablokovali a zrušili v jej mobile alebo to oni v počítači?

@janula2511 MOP to spravi v ich PC na jej cisle.

vovo
9. sep 2025
@lucy125

Posli sms na cislo 3335 a do textu napis STOP.Sice ti este raz strhnu za deaktivaciu 3,10eur ale ak to neurobis budu ti strhavat tu sumu kazdý tyzden.

@lucy125 deaktivacia je bezplatna, neplatis za nu.

vovo
Autor odpoveď zmazal
dudududodudo
19. sep 2025

Tiež mi 2x strhli. Je to nejaká hra Gameasy. Nikdy som nedala žiadny odber.Zrusila som na 3335 som zvedavá či sa to zastaví.

maranco
19. sep 2025
@dudududodudo

Tiež mi 2x strhli. Je to nejaká hra Gameasy. Nikdy som nedala žiadny odber.Zrusila som na 3335 som zvedavá či sa to zastaví.

@dudududodudo zablokuj si u operátora všetky platené SMS ak ich vedome nepoužívaš na niečo (parkovanie, lístok na dopravu a podobne)