Ako zistiť prihlasovacie údaje do banky pre Nayko splátky?
Neviete kde sú prihlasovacie údaje do tej banky kde sa splácajú splátky aby som si vedela pozrieť zostatok ?
@biba_18 oni cez jednu dávajú.. Quatro VÚB.. a neviem sa dostat do tej appky aby som si pozrela koľko už mám zaplatené a tak.. tak len tak či niekto kto už bral nevie povedať kde posielajú tie údaje
tak potom apka vub ...
Prihlasovacie údaje má predpokladám každý svoje a dostala si ich k zmluve a zadáš ich do appky VUB
@patka06 v nay mi dali len splátkový papier cislo účtu kde to budem platiť,variabilný symbol, minimálna splátka atd..
Pozri si čo ti poslali do mailu, s Quatro aktuálne nemám skúsenosť, predpokladám, že tak ako ostatní aj oni, zmluvne dokumenty posielajú elektronicky. Tam by mohli byť aj prístupy do appky
Ak nie volaj zajtra ich infolinku, iste ti poradia 0850 123 440
Ja to mam v appke vub
@saska.j a kde vám poslali údaje na prihlásenie do nej?
Apka VUB v mobile sa osobitne aktivovala, na nu neplatia udaje do internet bankingu ( ak to nezmenili, naposledy som to pred vyse 5 rokmi riesil pri zmene mobilu) Stiahla sa a udaje sa museli vybavit v banke.
To si stiahneš do mobilu ak teda mate účet vo vub
odkedy je k splatkovym predajom ucet? realne ste to niekto videli niekde? (ako zo zvedavosti sa pytam, lebo teda kupovala som xy veci na splatky, pred par rokmi ale nic taketo nebolo, to nie je ucet, to je proste kupna zmluva so splatkovym kalendarom... uctujem xy pripadov, nakupy na splatky auta, zariadenia a ucty ziadne k tomu nie su, nie je na to dovod = tak ci nejaka novota o ktorej neviem?)
@simca06022011 My sme raz brali z Ikea nabytok na splatky bez navysenia - este od Cetelemu. Dosli prihlasovacie udaje na stranku, kde si si mohla pozerat aj splatky a dalsie veci... taka obdoba "internet bankingu" ... takze to teoreticky je mozne, ze to splatkove spolocnosti poskytuju...
@zic ano cetelem, pamatam,ale to nie je "ucet" v banke, ktory by isiel cez IB, ved k tomu sa este aj samostatne zmluvy podpisuju na zriadenie atd.. ale tak.. no.. mozno len neviem :D Ked som si to dala narychlo vyhladat vo vubke, nech som mudrejsia, tak uz tam k tomu nemaju nic, len ze quatro uz neposkytuju.
A nema to ani vyznam, nakolko splatkovy kalendar je vsetko co treba = drzi sa clovek splatok, datumov, prideskor platba = pride opravny doklad, pride neskor platba = pride upomienka)
@simca06022011 tak podla relativne zmateneho prispevku autorky som myslel, ze je to "vseobecne" (nieco co sa podoba na banku / ucet) 🙂
@hellwant ak mas ucet.. ale ak nemas? (co ona nema, lebo inak by banking mala aktivny podla mna...?)
@simca06022011 kedze nema ma smolu. Jasne, ze jej pri kupe nevznikne moznost stiahnut apku a vidiet to tam. Ma QR kody v zmluve, naskenuje ich a nech si zada trvaly prikaz na obdobie ako treba, a hotovo. Ak to chce doslova vidiet, asi neuvidi, neviem, ci Quatro poskytuje nejalu mozmost na ich stranke k prihlaseniu. Kedze mam VUB ku, nepotreboval som to zistovat.
@hellwant no toto viem, tiez mam ten nazor, ale tu sa pyta na banking, tak som bola zvedava.Tize som sa s tym nikdy nestretla pri splatkach, leasingoch,...

my nevieme cez ktorú splátkovú spoločnosť si to brala ...