Ako zistiť ukončenie poistnej udalosti v eKooperative?
Ahoj v polke marca sme mali menšiu skodovu udalosť ja som vinnik a poistka išla cez našu pzp ale chcem sa spýtať dnes som sa prihlásila do ekooperativy ze ci to už ukončili a prosím vás kde to nájdem ze je to ukončené a cenu koľko to stalo ? Lebo mam tam len dokumenty ze ohlásenie skody, obhliadka vozidla atď ale nevidím tam kde je to ukončené
Zavolaj na infolinku alebo napíš email, ideálne ak máš číslo škodovej udalosti ale ak nie, uveď svoju ŠPZ alebo číslo PZP a pre uľahčenie aj dátum kedy sa nehoda stala. Inak Kooperativa si dáva načas, nemyslím si, že nehodu z polky marca už ukončili a vyplatili.
@nikpa no akurát som napísala pánovi poškodenému a ze auto ma v servise na faktúru .. to znamená ze positovna vybrala servis a tam ho dali opraviť? Takže keďže opravili uznali skodovu udalost a už sa to blizi ku koncu
?
Áno, auto sa opravuje v autorizovanom servise a poisťovňa následne preplatí faktúru. Ale to nie vždy býva hneď.
Áno, auto sa opravuje v autorizovanom servise a poisťovňa následne preplatí faktúru. Ale to nie vždy býva hneď.
@nikpa ale to už riešia len s poškodeným ci? Alebo ako myslíte že nie vždy to býva hned
Tvoja povinnosť ako vinníka nehody je nahlásiť škodovu udalosť v poisťovni kde máš PZP. Teda telefonicky alebo spísať a odovzdať správu o nehode. Sprístupniť auto na obhliadku, ak ta bude kontaktovať poisťovňa a doložiť potrebné doklady. U teba by to mal byť max. OP, VP, technicak od auta. Keby poisťovňa ešte niečo od teba potrebovala, bude ta kontaktovať. Ostatne veci si už rieši poškodený.
Tvoja povinnosť ako vinníka nehody je nahlásiť škodovu udalosť v poisťovni kde máš PZP. Teda telefonicky alebo spísať a odovzdať správu o nehode. Sprístupniť auto na obhliadku, ak ta bude kontaktovať poisťovňa a doložiť potrebné doklady. U teba by to mal byť max. OP, VP, technicak od auta. Keby poisťovňa ešte niečo od teba potrebovala, bude ta kontaktovať. Ostatne veci si už rieši poškodený.
@nikpa dobre ďakujem ale keďže už auto opravujú a je v servise tak by mali byt všetko ôk a už by nemala poistovna nič vyžadovať do vinníka. Tak je ? 🙂
Ahoj napis mi spravu

Zavolaj na infolinku alebo napíš email, ideálne ak máš číslo škodovej udalosti ale ak nie, uveď svoju ŠPZ alebo číslo PZP a pre uľahčenie aj dátum kedy sa nehoda stala. Inak Kooperativa si dáva načas, nemyslím si, že nehodu z polky marca už ukončili a vyplatili.