Ako zrušiť poistku v ČSOB?
Dobrý večer prosím Vás viete mi poradiť potrebujem súrne zrušiť poistku.. mám napísané v papieroch že termín do ktorého môžem podať výpoveď je 22.4. 🤦♀️ prosím ako to co najrýchlejšie spraviť.. ja viem že to je zajtra ale nejedná sa to konkrétne k mňa len potrebujem danej osobe pomôcť.. ďakujem za odpoved
Ja si myslim, ze sa to neda. Nakolko poistovna 6 tyzdnov potrebuje pred vyrocim mat uz vypoved na stole. Ide o rocnu platbu alebo mesacnu? Preto pri rocnom poisteni to posielaju uz par mesiacov dopredu, lebo tam pise , ze do kedy je potrebne poslat vypoved.
Ale tak skus online ako Ti poradili vyssie.. do csob som posielala len papierovo, co samozrejme to trva cca dva pracovne dni... ale tak ked skusis online a potvrdia ti to zajtra, tak si zahojena
Ahoj, ak by si mohla, skús ísť hneď zajtra ráno na poisťovňu ČSOB.
Nemáš aj Smartbanking CSOB? Tam je časť Mije poistenie, kde vidíš svoje poistky a je tam aj možnosť zrušenia zmluvy
Ešte otázka, keďže dátum splatnosti je 3.6. 2025.. a a v polke mesiaca máj sa bude prepisovať auto na iného človeka to pzp sa musi zrusit? Tým pádom ja nemusím už uhrádzať poistku ročnú? Ale dotyčná osoba na koho auto bude si spraví novú pzp..
Táto poistka sa mi dostala do rúk len včera s tým že keď ju chcem zrušiť musím yo spraviť do zajtra.. výpoveď pzp do 22.4.2025.. ale to auto sa bude prepisovať na druhú osobu cca v máji.. treba niečo riešiť s touto poistkou nieže to budem musieť zaplatiť..musí sa to stihnúť prepísať do toho 3.6. Na niekoho iného však?
Potom napis co si vybavila
Netreba dávať výpoveď, ta sa dá, až ked sa auto prepise na inú osobu. Mas uhradené do 3.6. 2025, takže platba dovtedy netreba. Ak sa stihne do termínu auto prepísať, nova osoba je povinná založiť nové PZP a ty dáš výpoveď na starom, kde dolozis technický preukaz o prepise na nového majiteľa.

ČSOB Infolinka na čísle: 0850 111 303
Vypovedanie poistnej zmluvy
Ak sa rozhodnete poistnú zmluvu vypovedať, môžete to spraviť aj elektronicky. Výpoveď poistnej zmluvy je možné odfotografovať alebo zaslať jej sken na infolinka@csob.sk. Vaša žiadosť musí obsahovať podpis a v prílohe mailu musí byť sken alebo fotografia dokladu totožnosti.
https://www.csob.sk/documents/11005/99131/Vypov...