Aký úrok pri odklade splátok v Raiffeisen banke?
Prosím Vas neviete mi povedat, cca o kolko sa dvihne urok ked chcem dat odklad splatok?
Bola to pozicka vo vyske 15 000 pred dvomi rokmi na 8 rokov..
Urok mam uz twraz vysoky, preplatim cca 14 000
Splatka je 252€ myslíte ze mozu mi navýšiť splátku az o 100-200€?
Prisla som o robotu a neviem co ako..
Pytam sa ohladne kamarátky ktora nema MK... Dakuhem
@lusa18 dobrý deň môžete mi napísať prosím viac info o poistke?
@ivanka12311 k úveru mám poistenie, tam bolo uvedené čo spadá do poistnej udalosti..... čiže strata zamestnania, PN v dôsledku úrazu. Keď som prišla o prácu zavolala som do poisťovne, povedala som o čo ide a že si chcem uplatniť poistnú udalosť t.j.stratu zamestnania....a myslím že sa to vzťahovalo len na to keď ti dal výpoveď zamestnávateľ. Pani najprv išla na mňa s tým,že odklad splátok 🤦🏼♀️😂 povedala som jej že nie, že nie preto si platím poistku, aby ma presviedčala o odklade a preto tam je aj taká nekresťanská splátka 😁Len ja som to mala už naštudované, celú zmluvu a tak 🤷 v podstate som išla na istotu. Tak mi potom poslali tlačivo, všetko som musela zdokladovať t.j. pracovnú zmluvu, dohodu o ukončení PP kde bolo uvedené podľa paragrafu už neviem akého,že firma skončila.Ked toto všetko mali a uznali poistnú udalosť, každý mesiac som posielala potvrdenie z ÚP, že som stále evidovaná ako nezamestnaná. A fungovalo to takým spôsobom, že splátku som musela stále platiť ja z môjho účtu, a následne mi poisťovňa poslala peniaze. Takže platiť musíš stále zo svojich, na to pozor.

@hanka5215
Nemyslím si ze odklad splátok je ešte možný..to bolo počas korony aktuálne
A áno môžu a bez problémov navýšiť splátku o 100-200 eur...plus aj keď si mala odklad musíš platiť mesačne úroky (ak sa nemýlim)