Banka mi zablokovala medzinárodnú platbu
Čo mám spraviť ked posielam niekomu do zahranicia peniaze mimo Eu cena vyssia a banka peniaze zaplienila a piatok sa mam dostavit ze co a ako dalej .. Poslala som na dobry iban ale firma sa vola inac a ta firma co som zistila neni registrovaná . Ja meno neviem . Takze peniaze mi budu spat vratene ?? Mala som dohodu niekomu poslat tie peniaze z osobnych dovodov ktore banku nemaju co zaujimat co ja robim v sukromnom zivote ako postupovat?
Banku práveže má čo zaujímať komu naozaj chceš poslať peniaze. Mohli byť sťažnosti na to číslo účtu, tak ťa možno chránia pred podvodom.
Poznáš reálne príjemcu platby, alebo ťa oslovili cez internet cudzí ľudia a sľúbili ti rýchle zbohatnutie?
Do akej krajiny si posielala?
@anonym_autor "...firma sa vola inac a ta firma co som zistila neni registrovaná . Ja meno neviem..." no toto uz krici "red flag" ze az.... a vacsia suma penazi...
Potom bude clanok v Novom Case, ze zase niekoho ojekabatili... a ako je to mozne a banky nic nerobia 🙂 🙂
@anonym_d4f206 to bude veľké dedičstvo/dar zo zahraničia, alebo zarobená kryptomena len treba vyplatiť notára, daň, certifikát pravosti, kuriéra, poistenie prepravy
@anonym_d4f206 to bude veľké dedičstvo/dar zo zahraničia, alebo zarobená kryptomena len treba vyplatiť notára, daň, certifikát pravosti, kuriéra, poistenie prepravy
@maranco 😀 presne...
@anonym_autor aka suma? Niekedy blokuju aj nizsie, mne tak blokli do USA, volala som infolinku, vysvetlila, pustili
@anonym_autor Poďakuj banke, že platbu zablokovala.
Posielať peniaze iban firmy, ktorá sa volá ináč, nie je zaregistrovaná, nevieš meno, to zaváňa podvodom.
Ty nevieš komu čo posielaš a vynadáš banke, ktorá ti možno zachránila peniaze?
Mozno je to namornik alebo vojak na misii,co sa do nej zamiloval a potrebuje na cestu 💸
@anonym_autor banka robí dobre, žiadnemu pidvodníkovi prosím neposielaj peniaze 🙏
Ty nevieš komu čo posielaš a vynadáš banke, ktorá ti možno zachránila peniaze?
@januska12323 viem komu posielam mam biznis stym clovekom ale ma na cierno firmu mimo EU .. Neviem naozaj jeho meno predtym som mu posielala peniaze cez internet nejaku stranku nebol to paypal a teraz sme takto skusili a problem je to 244 e
Mas s niekym business za 244 eur, nevies jeho meno, ma firmu v EU na cierno 😀 Dobra smakoncinka. Chod veru do banky a popros ich, nech ti to odblokuju 😀
Robíš biznis s človekom, ktorý podniká na čierno? Wau. Podnikám aj s firmami v USA, ale bez ohľadu na lokalitu, nikdy by som nerobila biznis s niekým, kto nemá všetko zákonne. Ty v podstate tiež nie si seriózna, ak obchoduješ s niekým, kto podniká na čierno. Blokovanie platby je tvoj najmenší problém. Ak sa banke bude zdať, že ide o čierne podnikanie, je povinná to hlásiť úradom v rámci zákona proti praniu špinavých peňazí. Tak dúfam, že to podnikanie stojí za to.
@januska12323 viem komu posielam mam biznis stym clovekom ale ma na cierno firmu mimo EU .. Neviem naozaj jeho meno predtym som mu posielala peniaze cez internet nejaku stranku nebol to paypal a teraz sme takto skusili a problem je to 244 e
@anonym_autor komu neni zhury dano, v apatyce nekoupi 🤷♀️ inymi slovami - za sprostost sa plati. A taki ako ty si fakt zasluzia niest vsetky dosledky svojho konania. Tesim sa onedlho na anonymnu diskusiu na temu “ako som prisla o peniaze napriek tomu, ze sa ma banka snazila ochranit, ale ja som bola sikovnejsia” 😅
Vysvetlí mi niekto, ako sa dá "mať s niekým biznis" a nevedieť, ako sa volá😂Tu je každý deň jeden lepší bizár ako druhý.
Mas s niekym business za 244 eur, nevies jeho meno, ma firmu v EU na cierno 😀 Dobra smakoncinka. Chod veru do banky a popros ich, nech ti to odblokuju 😀
@bluea nie v Eu mimo Eu !!
Robíš biznis s človekom, ktorý podniká na čierno? Wau. Podnikám aj s firmami v USA, ale bez ohľadu na lokalitu, nikdy by som nerobila biznis s niekým, kto nemá všetko zákonne. Ty v podstate tiež nie si seriózna, ak obchoduješ s niekým, kto podniká na čierno. Blokovanie platby je tvoj najmenší problém. Ak sa banke bude zdať, že ide o čierne podnikanie, je povinná to hlásiť úradom v rámci zákona proti praniu špinavých peňazí. Tak dúfam, že to podnikanie stojí za to.
@melanta je to agentura za Onlyfans .. Uz robim snimi pol rok vzdy peniaze cez stranku a teraz chceli takto to mam banke vesat na nos ze robim Only ??!
@melanta je to agentura za Onlyfans .. Uz robim snimi pol rok vzdy peniaze cez stranku a teraz chceli takto to mam banke vesat na nos ze robim Only ??!
@anonym_autor ak sa banka bude dopytovať, tak áno, povieš, že robíš OF. Predsa sa za to nehanbíš. Ale nemení to nič na tom, že ak ide o firmu podnikajúcu na čierno, je to protizákonné a banka ak to zistí (má oddelenie, ktoré ide pri podozreniach do hĺbky), je povinná to nahlásiť úradom.
@melanta povedal mi ze nemam nic spominat jeho firma neni registrovaná urcite kedze to nepreslo
@anonym_autor ak sa banka bude dopytovať, tak áno, povieš, že robíš OF. Predsa sa za to nehanbíš. Ale nemení to nič na tom, že ak ide o firmu podnikajúcu na čierno, je to protizákonné a banka ak to zistí (má oddelenie, ktoré ide pri podozreniach do hĺbky), je povinná to nahlásiť úradom.
@melanta nahlasi mimo eu ked je nieco take ?
@melanta povedal mi ze nemam nic spominat jeho firma neni registrovaná urcite kedze to nepreslo
@anonym_autor tak nepovedz banke nič a banka sa zariadi - zrušia ti účet, nahlásia ťa úradom a podobne. Je to jednoduché - podnikáš na čierno, ak robíš s niekým, kto sa tají. Takže ty sama porušuješ zákony.
@anonym_autor tak nepovedz banke nič a banka sa zariadi - zrušia ti účet, nahlásia ťa úradom a podobne. Je to jednoduché - podnikáš na čierno, ak robíš s niekým, kto sa tají. Takže ty sama porušuješ zákony.
@melanta tak mne ho odporucila kamaratka a robi dobre na mojej stranke ale teraz stymto vidim ze neni diskretny ked nemozem snim hovorit len pisat neviem kto je odkial je nič
@melanta tak mne ho odporucila kamaratka a robi dobre na mojej stranke ale teraz stymto vidim ze neni diskretny ked nemozem snim hovorit len pisat neviem kto je odkial je nič
@anonym_autor existuje množstvo ľudí, ktorí ti vedia spravovať účet OF a budú to robiť seriózne. Skús sa zamyslieť, či ozaj seba a svoj obsah OF chceš dávať do rúk niekoho, s kým nemáš normálnu serióznu komunikáciu.
@anonym_autor ty robíš only fans a im platíš za čo?
@anonym_autor ty robíš only fans a im platíš za čo?
@januska12323 sak za ochranu jak v 90-tych rokoch 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
@anonym_autor existuje množstvo ľudí, ktorí ti vedia spravovať účet OF a budú to robiť seriózne. Skús sa zamyslieť, či ozaj seba a svoj obsah OF chceš dávať do rúk niekoho, s kým nemáš normálnu serióznu komunikáciu.
@melanta zistila som jeho meno povedal mi ale fotku nechcel poslat nema nic ani cislo ze nedava ze sukromie si drzi no je to divné asi najdem serioznejsiu agenturu
toto je zase čo za bizár…. máš super “biznis” 🙈

Medzinarodne platby nad 5000€,moze banka zadrzat a ziadat ucel platby.