icon

Bankomat zadržal bankovku: Čo robiť?

7. feb 2025

Vkladala som si na účet väčšiu sumu peňazí a jednu bankovku 100€ mi bankomat zadržal, že je podozrivá a po overení NBS má budú kontaktovať. Máte niekto skúsenosť? Stalo sa niekomu?

anos18
7. feb 2025

Ahoj,mne sa to stalo, brala som peniaze z jednej banky do druhej. Napokon všetko bolo v poriadku. Vraj sa to občas stáva, že bankomat zadrží, ale napokon to nie je falzifikát

ingrid16
7. feb 2025

Ano, velakrat. Stale to bolo nakoniec v poriadku.

patka06
7. feb 2025

áno, po dvoch dňoch pripísali na účet, všetko bolo ok

mariaaaaa
7. feb 2025

stáva sa to často - netreba panikáriť... niektoré banky to pripíšu hneď a na potvrdenke je upozornenie, že v prípade že bude vyhodnotená ako falošná si ju strhnú, inde ju pripíšu o pár dní... podľa toho, ako často vkladomat vyberajú

autor
7. feb 2025

@anos18
@ingrid16
@patka06
@mariaaaaa
Veľka vďaka za reakciu a Vašu info 🙏

anonym_d7a439
3. aug 2025
@anos18

Ahoj,mne sa to stalo, brala som peniaze z jednej banky do druhej. Napokon všetko bolo v poriadku. Vraj sa to občas stáva, že bankomat zadrží, ale napokon to nie je falzifikát

@anonym_autor
@mariaaaaa
@anos18 aj mne sa to stalo, ale mne ich bankomat vrátil. Peniaz bol z roku 2004 môže byť že neprijma bankovky prvej série?

mariaaaaa
3. aug 2025
@anonym_d7a439

@anonym_autor
@mariaaaaa
@anos18 aj mne sa to stalo, ale mne ich bankomat vrátil. Peniaz bol z roku 2004 môže byť že neprijma bankovky prvej série?

@anonym_d7a439 to určite nie... skôr mohlo ísť o bankovku s ohnutým rožkom, alebo pokrčenú, alebo niekde inak zahnutú... treba vybrať, pekne vyrovnať a vložiť zase 🙂 niekedy sú vkladomaty také fajnové a len robia drahoty 🙂