Čerpanie pôžičky zinc euro
Ahojte prosím vás netýka sa to mňa ale tatina. Už je dosť nervózny. Pôžičku mu schválili ale má čakať 10 pracovných dní. Je to štandardný postup? Vyše týždňa už reálne prešlo a peniažky nemá. Dosť mu to súri a iná pomoc nebola
Ja by som bola nervózna , keby mi ju schválili. Celé zle.
Sa na nich vykašlite, lepšie máte Raiffeisen. Tam dávajú po dvoch rokoch splácania bez úrokov, teraz majú takú akciu. Nebankovka vás oberie aj o gate
Sa na nich vykašlite, lepšie máte Raiffeisen. Tam dávajú po dvoch rokoch splácania bez úrokov, teraz majú takú akciu. Nebankovka vás oberie aj o gate
@leslywolf akurát Raiffeisen ma prísnejšie podmienky ako uzernik. Takisto ma obmedzenie veku, preveruje registre a aj príjem. Človek, ktorý siahne po tejto možnosti, tak mu v žiadnej banke nechcú úver poskytnúť.
Ano.alebo im zavolaj
@anonym_autor dobrý den chcem sa opýtať ako ste nakoniec dopadli kedy vám nabehli peniaze na účte ako na kolkaty den ? Ďakujem
@anonym_autor zdravím môžem sa spýtať kedy mu prišli peniaze na aký deň?

Ako dcéra mu poraď žiadosť zrušiť. Zo zákona aj nebankovky musia overovať príjem a aj nebankovky čekujú registre. Ak niekto neoveruje žiadateľov v registroch ani neoveruje príjem, tak je to úžerník. Takže otcovi pomôžem tým, že mu pomôžeš od pôžičky odstúpiť.