Cestovné poistenie aj po 26. týždni tehotenstva
Ahojte, tie, ktoré cestujete/cestovali ste aj po 26. týždni tehotenstva (do krajín mimo EU), viete mi poradiť, aké cestovné poistenie ste riešili? Klasické poistovne poisťujú len do 26. týždňa, no chcem sa opýtať, či ma niekto skúsenosť aj so súkromným dopoistením aj nad tento termín? Ďakujem vopred.
Nič v zlom ale ja som sa nepýtala, kto by išiel. Pýtala som sa konkretne žien, ktoré išli, lebo viem, že také sú. A tiež si skus prečitať otázku v plnom znení, ty si mi poslala poistne podmienky do 26 tt. Ja sa pýtam na PO 26tt. Takže ďakujem za nič, niekedy netreba všetko komentovať aj bez vedomosti, to by si už naozaj niektorí ludia mohli uvedomiť. Tak isto ako aj to, že prečo by ma malo zaujímať, že ty by si už nešla? Absolutne mi to je jedno, mnohé ženy necestuju nikdy, nie to ešte v tehotenstve. Ja som každý mesiac inde, dokonca v 8 tt som išla na mesiac do Azie. Takže nie, nezaujima ma kto ma na čo aký názor, len zbieram relevatne informácie a tá tvoja je mi úplne zbytočna. Pekný deň ešte, dufam, že sa ti podari už aspon niekomu aj realne poradiť, keď už si takáto aktivna.

@zuzan7 ja uz by som v takom stadiu nesla.. a hlavne v ziadnom... by si si musela nastudovat jednotlive podmienky...