icon

Cestovné poistenie aj po 26. týždni tehotenstva

zuzan7
16. feb 2025

Ahojte, tie, ktoré cestujete/cestovali ste aj po 26. týždni tehotenstva (do krajín mimo EU), viete mi poradiť, aké cestovné poistenie ste riešili? Klasické poistovne poisťujú len do 26. týždňa, no chcem sa opýtať, či ma niekto skúsenosť aj so súkromným dopoistením aj nad tento termín? Ďakujem vopred.

sweet20
16. feb 2025

@zuzan7 ja uz by som v takom stadiu nesla.. a hlavne v ziadnom... by si si musela nastudovat jednotlive podmienky...

sweet20
16. feb 2025

@zuzan7 vseobecne pre vsetky poistovne plati toto.. len nechcem to takto rozpisovat...

zuzan7
autor
3. mar 2025

Nič v zlom ale ja som sa nepýtala, kto by išiel. Pýtala som sa konkretne žien, ktoré išli, lebo viem, že také sú. A tiež si skus prečitať otázku v plnom znení, ty si mi poslala poistne podmienky do 26 tt. Ja sa pýtam na PO 26tt. Takže ďakujem za nič, niekedy netreba všetko komentovať aj bez vedomosti, to by si už naozaj niektorí ludia mohli uvedomiť. Tak isto ako aj to, že prečo by ma malo zaujímať, že ty by si už nešla? Absolutne mi to je jedno, mnohé ženy necestuju nikdy, nie to ešte v tehotenstve. Ja som každý mesiac inde, dokonca v 8 tt som išla na mesiac do Azie. Takže nie, nezaujima ma kto ma na čo aký názor, len zbieram relevatne informácie a tá tvoja je mi úplne zbytočna. Pekný deň ešte, dufam, že sa ti podari už aspon niekomu aj realne poradiť, keď už si takáto aktivna.

sweet20
3. mar 2025

@zuzan7 no takze takto.. poistne podmienky po 26 tt neexistuju.. lebo je na vlastne riziko.. napisala som ti to ale asi si to nepochopila, mozno stacilo precitat 2 krat