Chcem si otvoriť účet v 365 banke
chcem si vytvoriť nový účet a uvažujem o tejto banke, cez appku. Čítala som zbežne, oplatí sa. Bežné platby, nejaké bočné malé peniaze, uložiť. Či hlúposť. Ďakujem.
Ja mam 365 aj syn a sme spokojni, ale mame aj mBank a fio...365 mi pride akasi najpraktickejsia
@anonym_autor ahoj, mám 365 banku, ak pri založení použiješ môj pozývací kód a zaplatíš kartou do 30 dní tak obaja dostaneme 15 eur. Just saying 😅 ak chceš pozývací kód tak mi napíš
Chcem ho otvoriť ako vedľajší, plat mi chodí inde. Tu by som len presunula cca 200€ mesačne na bežné výdavky. Neviem, či to má zmysel.
Chcem ho otvoriť ako vedľajší, plat mi chodí inde. Tu by som len presunula cca 200€ mesačne na bežné výdavky. Neviem, či to má zmysel.
@anonym_autor ja som si ho tiez otvorila ako vedlajsi online, využívam ho skor na online platby ,aj temu a tak, vzdy tam ostanem na nule ,posielam si tam konkrétne sumy na zaplatenie, uz teraz mam sice aj vo svojej banke ponuku na virtuálne platby, ale nechala som si aj 365. Je fajn.
@anonym_autor ja som si ho tiez otvorila ako vedlajsi online, využívam ho skor na online platby ,aj temu a tak, vzdy tam ostanem na nule ,posielam si tam konkrétne sumy na zaplatenie, uz teraz mam sice aj vo svojej banke ponuku na virtuálne platby, ale nechala som si aj 365. Je fajn.
@anonym_5f5105 na online platby používam Revolut, máš tam viacero virtuálnych kariet s nastaviteľným limitom, kedykoľvek založíš/zrušíš/zablokuješ/odblokuješ karty (napríklad urobíš samostatné karty pre booking, packetu, google, taxi...), alebo môžeš používať jednorázovú kartu.
Ak platíš sumu v inej mene ako € tak je tam najlepší kurz, alebo to vieš používať v zahraničí kde nemajú €. Rovnako vieš vyberať z akéhokoľvek bankomatu bez poplatku, nemusíš hľadať bankomat konkrétnej banky.
@anonym_autor otvor si Fio, nebudeš mať žiadne poplatky, ostatné banky majú vždy nejaký limit, ktorý musíš sledovať (minimálne obraty na karte, na účte...).
@anonym_autor 365ka bude odnož ČSOB. Odkúpila ich KBC Group. Rovnako ako ČSOB. Fio, Prima banka sú ďaleko vpredu.
Skus Fio - naozaj bez poplatkov. Aktivujes z domu.
@anonym_828836
@martinka17
@anonym_eb8ede
@anonym_5f5105
@astero2
@erikavesela
@patrike
Vďaka.

Skus Fio - naozaj bez poplatkov. Aktivujes z domu.