Čo je Account Number Prefix pri platbe cez Revolut?
Revolut platba
Dobrý deň mám takú otázku posielam peniaze so svojho účtu na český účet cez Revolut a je tam potrebné zadať Account number prefix čo to je ? Ďalej sú tam tradičné položky ako číslo účtu a kód banky tomu rozumiem ale čo je ten Account number prefix? Ďakujem za odpoveď.
v tomto pripade je ten account number prefix 000000
@kubo180 este tu si k tomu mozes viac precitat https://www.financnikompas.cz/jak-je-to-s-predc...
Nemate niekto skusenost s Revolutom? Posielala som do CR cez revolut české koruny. Prijemca ma uvedeny pri mojom mene IBAN v tvare AT.... teraz mi bude posielat cast penazi naspat na ten ucet s AT... no ja v apke mam IBAN, ktory zacina. a LT.... Ked mi vrati platbu na ucet, z ktoreho mu odo mna platba dosla, dostanem sa k tym peniazom? Dakujem
Nemate niekto skusenost s Revolutom? Posielala som do CR cez revolut české koruny. Prijemca ma uvedeny pri mojom mene IBAN v tvare AT.... teraz mi bude posielat cast penazi naspat na ten ucet s AT... no ja v apke mam IBAN, ktory zacina. a LT.... Ked mi vrati platbu na ucet, z ktoreho mu odo mna platba dosla, dostanem sa k tym peniazom? Dakujem
@espritka29 si si istá že ťa príjemca nevodí za nos? poznáš ho osobne?
Oznám mu číslo účtu LT.. že nech tam ti pošle peniaze.
@espritka29 si si istá že ťa príjemca nevodí za nos? poznáš ho osobne?
Oznám mu číslo účtu LT.. že nech tam ti pošle peniaze.
@maranco mam screen s AT ibanom a mojim menom - potvrdil mi to aj Revolut. Zial nasoat na ten ucet sa peniaze nedaju poslat. Len na ten LT.

@kubo180 predčíslie účtu - je za kódom banky. Niektoré banky ho nemajú, sú tam iba nuly a niektoré banky ho majú.