Čo je revolt?
Ahojte, vie mi niekto vysvetliť co je to revolt? Mam urobiť úhradu na číslo účtu a bojím sa ci to nie je niečo co mi bude každý mesiac sťahovať peniaze alebo mi nevybielia účet.
Revolut je nieco ako online banka, ak zadas jednorazovu platbu, tak ti nemaju ako vybielit ucet ALE v poslednej dobe sa vela podvodov pri predaji veci, ktore potom predavajuci neposle atd. z nejakeho dovodu deje cez Revolut banku, mozno preto, ze si myslia, ze online banka, ina legislativa, kedze to nie je slovenska banka atd. - tak si len skor treba overit predavajuceho napr. na FB je skupina, kde vies vyhladavat podla cisla uctu, ci tam nahodou nie je dana osoba spomenuta ako podvodnik
@janka_23 je to banka v Litve. Z akého mesta je predajca? Skús sa spýtať známych či niekto nechodí tým smerom.
Na účet mu neposielaj celú sumu ani polovicu, dohodni si, že to pošle na dobierku a na účet mu vopred pošleš len cenu poštovného.
Podvodníci zvyknú používať bankové účty v Litve, alebo v Anglicku.
Číslo účtu zadaj do googla či ti o ňom niekde nenájde zmienku.
Tiež bol účet v Revolute, osobný odber nebol možný a pani už "bola s balíčkom na pošte" len čakala kedy pošle peniaze.
@niekto2hy to, že ty si platil za bazárový tovar z Revolut účtu je OK. Ale ak by si predával tovar zo Slovenska a žiadal zaplatiť do Litvy už je to podozrivé a treba to lepšie preskúmať.
Okrem Revolutu máš účet aj v SK banke, alebo Revolut je tvoj jediný účet, žeby si kupujúcemu musel uviesť účet v Litve?
Podvodníci majú viac v obľube prijímať peniaze na účty v Anglicku, Litve, Belgicku ako v slovenských bankách.

@janka_23 Nemyslis Revolut? To je banka.