Čo je to Coin Market?
Dobrý deň vie niekto čo je to coin Market a dajú sa odtiaľ naozaj získať peniaze jeden poliak my volal a povedal mu že má okradol o 18000 ironické komentáre prosím si nechajte iba seriózne odpovede ďakujem.
Volal ti, aby ti oznámil, že ťa okradol a dal ti možnosť svoje peniaze zachrániť, potrebuje iba údaje z karty, čo? Povedz mi, kto by toto spravil... Mala si vôbec niekedy 18000, o ktoré ťa niekto mohol okradnúť?
Volal ti, aby ti oznámil, že ťa okradol a dal ti možnosť svoje peniaze zachrániť, potrebuje iba údaje z karty, čo? Povedz mi, kto by toto spravil... Mala si vôbec niekedy 18000, o ktoré ťa niekto mohol okradnúť?
@anonym_d76e6f klikala som tam kde my povedal
@anonym_d76e6f ukazovala tam 17000usd tak neviem či je to scam
jasne ze je to scam a ked uz si tak ehm a klikala si tak volaj do banky a zablokuj ucet ... rovno si zmen aj heslo do mobilu ak si to robila cez mobil
@anonym_d76e6f ukazovala tam 17000usd tak neviem či je to scam
Pýtam sa znova, mala si vôbec niekedy na účte 17-18 000, ktoré ti nepozorovane zmizli, ani si si nevšimla? A príde ti normálne, že ti zlodeji zavolajú, aby ti ich veľkodušne vrátili? Ja viem, že sú trénovaní a vedia zblbnúť človeka, ale toľko sa o týchto podvodoch rozpráva, takéto hovory treba okamžite položiť, neriešiť... Zadávala si tam nejaké svoje údaje? Či čo si vlastne klikala? Volaj do banky, blokuj účet, lebo ťa ešte len okradnú a už ti nikto nebude volať, že ti to chce vrátiť aj s úrokmi
@anonym_autor klikala som kde mi povedal.
Sprostá si jak bota 🙈 dúfam, kvôli tebe, že si toľko € nemala na účte
@anonym_autor 🤦😂😂
@anonym_autor aby som správne pochopila, volal ti poliak, že ťa okradol o 18 000 ( mala si vôbec takú sumu?) a hovoril ti kde máš kliknúť, prečo? Chcel ti ich vrátiť? Si mu pekne dala údaje k svojmu účtu, takže až po odklikaní ťa okradol
@anonym_autor aby som správne pochopila, volal ti poliak, že ťa okradol o 18 000 ( mala si vôbec takú sumu?) a hovoril ti kde máš kliknúť, prečo? Chcel ti ich vrátiť? Si mu pekne dala údaje k svojmu účtu, takže až po odklikaní ťa okradol
@ekira1 mne tiež píšu že tam mám 17000€ na účte že má posielajú ďalej na akési finančné neviem čo keď s tým nechcem nič robiť. Ale proste nebudem s tým niečo robiť keď je to odrb...som tam že vraj registrovaná od roku 2023 ale ja si to vôbec nepamätám. Je pravda že je to dlhá doba. Ale aj tak kto ti dá len tak 17000€ aj keď sú to bitcoiny. Neverim tomu
Mala si toľko peňazí vôbec? Odpovedz aspoň na toto.
Troll ani pisať nevie. A asi by vedel človek, ze mu 18 k zmizlo a ešte on ti to musel oznamiť aby si vedela, že ťa okradol?😅
@anonym_autor je to podvod. 100% scam. bezne volaju ludom. aj mne. uz asi 20x

ak si mu nedala ziadne svoje osobne udaje hesla a ani na nic neklikala bol to len scam ...