Čo potrebujete k žiadosti o vrátenie zvýšenej splátky?
Dobrý deň, čo všetko ste potrebovali o požiadanie tohto príspevku. Na nete je všade niečo iné. Ďakujem. Za normálne odpovede.
Žiadosť, kópia úverovej zmluvy, refinančný list
Od konca decembra platí stále to isté, jediná zmena bola, čo sa týka refinancovaných hypo. Informácie na oficiálnych stránkach sa v ničom nerozchadzajú, sú rovnaké. Neviem, kde si hľadala, keď si našla rôzne informácie..
podľa všetkého zamestnanci úpsvar stále nevedia kde je sever. Odo mňa nepýtali záložné zmluvy, ale "niečo" čím preukážem že som novým úverom vyplatila ten pôvodný (pri refinancovaní). Samé nevedeli čo by to malo byť, poslali ma "to" pýtať do banky. V banke ma otočili vo dverách, nakoľko ja ako klient nie som povinná predkladať iné prílohy ako uvedené na stránke úpsvaru a zvyšok bude odkomunikovaný priamo centrálou banky s úpsvarom (čo sa už mňa netýka). Následne sa dámy na úpsvare ukľudnili a žiadosť prijali aj "bez toho niečoho"....
@andaluzia12 aj u nás pýtali ten istý papier v banke tiež nechápali( bolo tam uvedené na novom že predčasne vyplatenie úveru)+ muž musel napísať čestné prehlásenie že nemal príjem zo zahraničia 🤦🏻♀️
@andaluzia12 viete čo ja sa už nečudujem ničomu. Pretože mne pani povedala ze ci mam potvrdenie o tom ze poštová banka prešla pod 365.bank. To som sa jej už musela zasmiať do tváre že určite 😂 ako keby som ja za to mohla 😀 to je tak keď sa niečo vymysli ale nikto nikoho poriadne nezaškoli

Na stránke upsvar je všetko podrobne popísané, treba sa držať oficiálnych stránok!