Čo robiť po zamietnutí opatrovateľského príspevku?
Prosim vas vie my niekdo poradit?
Odmietli my op na mamku ,podala som odvolanie v Zamkoch a prisiel my list ze to posoelaju do Bratislavy. Kolko dni ma na to BA aby to posudili?
To že to išlo na odvolanie do BA neznamená že TI uznajú. AJ oni v BA môžu zamietnuť. V akom stave je tvoja mama.
@alickapusinka ona je natom vazne zle nevie nic sama urobiť.Je na tom zle aj psychisky ,ma vaskularnu demenciu .A v rozsudku co my poslali boli uplne chujoviny ,ze na rovine nevie chodit ale po schodoch to vládne. Pritom nedokaze ani 5 krokov nikde.
@dorinka15 to sú debili. Ja to poznám mala som postihnutú ležiacu dcérku a hýbala nohou tak jej zamietli bezbariérovú kúpeľnú debili. Im to je jedno. ON vychádzal s papierov od iných lekárov. Pokiaľ chodí že sa vie postaviť na vlastne nohy tak berú to tak že chodí. Demencia je choroba na stupeň odkázanosti 5 a 6 teraz som to našla v tabuľkách .Toto je chorý systém. Minule dávali na občanovi za dverami otec bol baník prišiel o nohy syn sa musí o neho starať a zamietli mu tiež opatrovateľský že nemá nárok.
@dorinka15 posudzovane druhy SS tabuľka. Ak si dáte do vyhľadávača. Píše to VUCKE. Tam mate 3 strany a rozpísane čo aký stupeň odkazánosti na akú diagnozu.

@dorinka15 60dni