Čo robiť pri dvojnásobnej platbe odvodov?
Ahoj . Včera večer som tu písala diskusiu ohľadom zrušenia jednej platby cez internet banking.. no nedalo sa zrušiť čakajúcu platbu (v mojej banke).. proste zamrzol mi IB a platbu za mesiac február- odvody do Socialnej poisťovne mi odoslalo 2x.. takže odišla jedna platba v danej sume a druha v takej istej... dnes som bola v SP ale ešte im to neprišlo že mám prísť v pondelok.. tak sa Vás chcem spýtať mali ste niekto skúsenosť s týmto co ja ci vám Soc.P tu jednu platbu vrátila alebo ju dala na ďalší mesiac ( v mojom prípade za marec ) ďakujem krasne 😊🫢
Ja ti holka nevím... také nič a zakladať dve diskusie. Veď uvidíš, či ti to v priebehu marca vrátia, keď nie pripíšu ti to na ďalší mesiac, klídek.
@cukorfalat
@martul ano viem ja som strašný streso 🫣 co už narobím proste mam rada veci keď man pod kontrolou no nevadí ideme ďalej a ano mate pravdu . Zas zbytocne stresujem
Budeš tam mat preplatok a systém to naparuje na ďalší mesiac. Nebudú ti to vracať. Riešila som to minulý mesiac. Kľud 🙂 Ale zavolaj na pobočku pre istotu tak končím mesiaca mne to naparovala pracovnička. Je to istejšie.
Mať tak tvoje problémy a prezidentský plat
Vznikol preplatok. Nevrátia, až budúci rok po zúčtovaní. Riešením je jeden mesiac vynechať platbu.
@jarka_black takže ak nezaplatim za marec tak mi to priradia zan?