Čo robiť s nevyužívaným účtom v mBank?
Neviete mi prosim poradit.
Tie co mate ucet v mbank.
Nedavno som si spomenula, ze ako 18 rocna som si zalozila ucet v tejto banke.
8-9rokov ho nevyuzivam, nepamatam si prihlasovacie udaje. Mail k uctu mam davno na azete zruseny.
Obciansky zmeneny aj adresu trvaleho pobytu.
Karta mi k nemu neprisla na adresu rodicov ani ziadne papiere.
Cize nemam nic cim sa viem preukazat na mbank linke k tomuto uctu. Musela by som cestovat 100km na najblizsiu pobocku.
Myslim ze ucet co sa tak dlhu dobu nepouziva banka zrusi.
Nemate s tym skusenost?
Nepracuje niekto v mbank?
Dakujem
@bebebi ahoj, dakukem . A nedali ti zaplatit nejake poplatky? Respektivne nesla si do minusu za mesacne poplatky za vedenie uctu? Toho sa bojim aby som tam nemala nejaky minus o ktorom neviem ;(
pozerala som si teraz koncoročné potvrdenie zostatku na účte, ktoré mi posielajú každý rok na mail a mám tam 0€. Potom je to tam aj rozpísané a za vedenie účtu je vždy písané 0€. Tak hádam to bude OK.
Karta Ti dávno prepadla, takze nič neplatíš. Mám to presne takto isto s mBank 😅 Tiež som ju raz zbadala pri skolke a ja že wow pred xxx rokmi som si zalozila ucet a už ani neviem čo s nim je! Tak v panike som vošla do banky, zistit či mi účtujú nejaké poplatky alebo čo a pani mi zistila, že je dlho neaktívny a je tam 0. Pýtala som sa, či ho mám zrušiť a ako to, že ho nezrušili za takú dobu nejak automaticky… na to som odpoved nedostala. Ina že keď nič nespravím, tak ostane nula. Chcela som ho zrušiť, ale s tým ma poslala ku kolegyni a tam už bola taká rada, že som sa otočila na päte.
Ešte dodám, že tiež som netušila prihlasovacie údaje, nič, občiansky som mala dávno nový s novou adresou,… ale našli ma
Ja som si tiez zalozila ucet v mbank asi pred 11 rokmi a tesne pred pandemiou som ho zrusila - nikdy som ho nevyuzivala, kartu som nedostala, a tiez som nevedela ci ma tam nebude cakat minus...na stastie necakal... Zbehla by som do pobocky a spytala sa ..za to nic nedas...pozri v nejakom najblizsom obchodnom centre
@ketrint dakujem to ma ukludnilo ;) nikdy som nepouzila k nemu kartu. 9 rokov je uplne neaktivny. A ja mam najblizsiu pobocku 100km a babatko doma ... cez mbank linku mi po telefone nechceli nic povedat kvoli ochrane udajov, ze treba ist fyzicky na pobocku. Ale verim teda ze aj ja to mam v poriadku ;)
Jaaaj, tak to bude v pohode. Ja som ten ucet aktívne využívala, aj mala kartu, bol to moj jediný ucet povodne v mladuckych casoch 🙂 Potom som kvôli Hypo zalozila v inej banke a už mi ostali dva a nejak som presunula všetko uz na ten druhy a proste zabudla…
Ahojte, mBank už používam nejakú dobu a aktuálne majú kampaň vďaka ktorej môžete získať odmenu 40€ za otvorenie, ak by ste náhodou niekto mal záujem, môžem s Vami nazdielať môj odporúčací kod.

ja som si tiez zalozila ucet v mbank pred cca 8 rokmi a nikdy som ho nevyuzivala. asi pred mesiacom mi prisla sms, ze mi do 2 mesiacov zrusia ucet