Čo sa počíta do príjmov pri hypotéke?
Ahojte, prosím vás, keď potrebujem potvrdenie do banky o prijme na hypotéku. Tam sa ráta iba TPP alebo mi zarátajú aj peniaze čo mám na dohodu? Dakujem🙂
Trvalý príjem v hrubom
tieto 4 predošlé príspevky napísané len aby bolo 🙈😂
okej, autorka píšeš že potrebuješ potvrdenie o príjme čiže soc.poisť ti príjem neoverí (preto sú prvé 2 príspevky úplne zbytočné 😁)... môžeš doložiť aj potvrdenie o príjme z dohody ale neráta sa ti plná suma 🤷 už si nepamätám koľko nám uznali
@la_dolce_vita prečo nie?
@zuzubb007 v hrubom?
Presne tak muzovi soc.poistovna nevedela potvrdit prijem,lebo danovy bonus na deti,plus banka nevedela,ze kto kolko zaraba,hoci 1 zamestnavatel a moj prijem soc.poist potvrdila.Tak sme museli poziadat na personalnom o potvrdenie o prijme.
tieto 4 predošlé príspevky napísané len aby bolo 🙈😂
okej, autorka píšeš že potrebuješ potvrdenie o príjme čiže soc.poisť ti príjem neoverí (preto sú prvé 2 príspevky úplne zbytočné 😁)... môžeš doložiť aj potvrdenie o príjme z dohody ale neráta sa ti plná suma 🤷 už si nepamätám koľko nám uznali
@la_dolce_vita prečo nie?
@zuzubb007 v hrubom?
@zuzanka.zuzu presne a nehovoriac, ze aj prijmy z prenajmu do urcitej vysky sa mozu brat...
Mne mrkla do uctu v banke kocka par mesiacov dozadu kolko mi chodi vyplata na ucet a podla toho nahodila do vypoctov k hypo. Ziadali sme v tej istej banke hypo ako mame roky ucty.

@anonym_autor Ak si to dobre pamatam, tieto udaje su poskytovane soc. poistovnou