icon

Čo sa počíta do príjmov pri hypotéke?

Dnes o 10:35

Ahojte, prosím vás, keď potrebujem potvrdenie do banky o prijme na hypotéku. Tam sa ráta iba TPP alebo mi zarátajú aj peniaze čo mám na dohodu? Dakujem🙂

zmrzlinka2021
Dnes o 10:44

@anonym_autor Ak si to dobre pamatam, tieto udaje su poskytovane soc. poistovnou

zojazoja
Dnes o 10:45

žiadne potvrdenie sme od zamestnávateľa nepredkladali.

la_dolce_vita
Dnes o 10:48

Dohoda sa neakceptuje.

zuzubb007
Dnes o 10:50

Trvalý príjem v hrubom

zuzanka.zuzu
Dnes o 10:59
@zuzubb007

Trvalý príjem v hrubom

tieto 4 predošlé príspevky napísané len aby bolo 🙈😂

okej, autorka píšeš že potrebuješ potvrdenie o príjme čiže soc.poisť ti príjem neoverí (preto sú prvé 2 príspevky úplne zbytočné 😁)... môžeš doložiť aj potvrdenie o príjme z dohody ale neráta sa ti plná suma 🤷 už si nepamätám koľko nám uznali

@la_dolce_vita prečo nie?
@zuzubb007 v hrubom?

anonym_906d55
Dnes o 11:07

Presne tak muzovi soc.poistovna nevedela potvrdit prijem,lebo danovy bonus na deti,plus banka nevedela,ze kto kolko zaraba,hoci 1 zamestnavatel a moj prijem soc.poist potvrdila.Tak sme museli poziadat na personalnom o potvrdenie o prijme.

anonym_e088f9
Dnes o 11:23
@zuzanka.zuzu

tieto 4 predošlé príspevky napísané len aby bolo 🙈😂

okej, autorka píšeš že potrebuješ potvrdenie o príjme čiže soc.poisť ti príjem neoverí (preto sú prvé 2 príspevky úplne zbytočné 😁)... môžeš doložiť aj potvrdenie o príjme z dohody ale neráta sa ti plná suma 🤷 už si nepamätám koľko nám uznali

@la_dolce_vita prečo nie?
@zuzubb007 v hrubom?

@zuzanka.zuzu presne a nehovoriac, ze aj prijmy z prenajmu do urcitej vysky sa mozu brat...

natalka13
Dnes o 12:47

Mne mrkla do uctu v banke kocka par mesiacov dozadu kolko mi chodi vyplata na ucet a podla toho nahodila do vypoctov k hypo. Ziadali sme v tej istej banke hypo ako mame roky ucty.