Čo sa stane, ak prestanete platiť poplatky za účet?
Dobry den, co ak mam ucet, ktory nepouzivam a prestanem platit poplatok za vedenie uctu? Ucet automaticky zrusia ci len zablokuju?
Prosim odpovedajte mi len k veci. Dakujem.
Účet musíš zrušiť. Kým účet nezrušís budú ho viesť. A bude sa ti mesačne zväčšovať dlh až kým to nedajú vymahacom. Jednoznačne zrušiť
Ďakujem 👍
Zrušiť. Lebo poplatky mesačné sa budú nabaľovať až pokým ho samy nezrušia plus dajú vymáhanie na exekúciu.
@liaka oni sami nemôžu zrušiť účet. Osobná skúsenosť a veľa veľa patálie okolo toho.
Nezavisi, že ty nechceš platit poplatok. Strhnu si ho automaticky sami. Dostaneš sa do mínusu a budú to od teba vymáhať. Banka ho sama od seba nezruší, musíš jedine ty. A je úplne jedno či účet používaš alebo nie.
@markusrasford môžu, bezne to robia ze vypovedajú zmluvu, ale je to po nejakom čase.
@nelka93 no škoda že to v mojom prípade neplatilo. Nemohol som ani splnomocnit nikoho aby to mohol urobiť. Musel som osobne. Návrat zo zahraničia.
Zrušiť. Lebo poplatky mesačné sa budú nabaľovať až pokým ho samy nezrušia plus dajú vymáhanie na exekúciu.

Príde ti upomienky za dlhy na účte. Radšej zrušiť a otvoriť napríklad vo fio alebo 365 keď nepotrebuješ a nemáš na poplatky.