icon

Čo sa stane, keď platba faktúry v Telekome mešká?

4. feb 2025

Dobrý večer, mala som splatnost faktúry do 23.1 ,no momentálne ju neviem zaplatiť načas. Budem odpojena ak to zaplatím okolo 15 februára? Alebo to preberie exekútor? Mam tam 95eur. Operátor je telekom. Ďakujem

pe_mi
4. feb 2025

Nie ,mali by prísť postupne upomienky
Asi 2
Neodpoja ťa hneď
A s odstupom 3 týždňov ,už vôbec nie

autor
4. feb 2025

@pe_mi prvá mi už prišla ze ak nezaplatil do 5.2 bude mi účtovaná upomienka 4.99 - náklady spojené s vymahanim

pe_mi
4. feb 2025

No to je pokuta za omeškanie.dali určite nový dátum splatnosti

jaruska_12
4. feb 2025

A čo tak komunikovať, aj mne sa stalo že jeden mesiac nevyšlo a dala som si v pohode odklad 🙂 bez stresu nervov a nedorozumení

autor
4. feb 2025

@jaruska_12 rada by som.. lenže odklad som využila uz skôr a dá znova využiť až o niekoľko mesiacov

zic
4. feb 2025

Tak v prvom rade si zniz sluzby... 95 eur za telekom... ja platim za tv aj internet nejakych 30 (ani to nie)... tak zniz program / zrus kablovku (nechaj si internet)... Zniz pausaly, zrus co nepotrebujes...
A rozhodne komunikuj s Telekomom a nie na MK... vypytaj splatkovy kalendar alebo hocico ti ponuknu...

floki1994
4. feb 2025

Pre krista to za co taku sumu platis? A hlavne ked na to nemas ? Pridu upomienky a za kazdu je pokuta...neodkladaj to lebo si narobis len problemy

lucinka9292
4. feb 2025

Fu to mas dost vela. Ja ked spocitam moj, muzov pausal, internet, hbo, youtube, voyo, icloud s neviem co este mame tak mame tak mam mozno tolko. Nevies to nejako znizit do buducna? Lebo ak si uz mala odklad, ocividne ti to nevychadza a mozes mat problem…

janka_266
5. feb 2025

no keď to nezaplatíte, tak telekom "Vás predá" vymáhačom, tí to dajú na súd a potom exekútorovi a z 95 eur to bude 400+. komunikujte s nimi a znížte si služby, keď to neviete splácať.