Dá sa stravnou kartou zaplatiť účet v obchode?
Viete ako napr. v Jednote sa dajú platiť šeky, napadlo mi, či sa dá aj stravnou kartou, či platbu vtedy odmietne?
my nevieme akú konkrétnu kartu máš...treba sa spýtať v potravinách či sa dá ňou platiť.....sú karty ktorými sa dá platiť aj v obchodoch a sú aj karty ktoré platia len v určitých zariadeniach,,,ale určite kartou nezaplatíš šek alebo drogériu, len potraviny
@simona1998 časopis úplne v pohode, čistiace prostriedky, alkohol, žrádlo pre psa úplne rovnako v kauflande a v lidli pri doxx karte.
@autorka za skúšku nič nedáš. Daj si rúško a slnečné okuliare, nikto ťa nespozná a choď vyskúšať. 😆
@cocolino234 časopis sa v Tescu už zobrať nedá 🙂
@cocolino234 a to ostatne čo si napísala tiež v tescu už neprešlo , nahodili nové systémy kde čisto len jedlo a pitie . Vybabrali s tým😀
som ani netusila, ze nejake seky sa daju v potravinach platit. ved vyskusaj, prinajhorsom sa mozes tvarit, ze si si pomylila karty 😉
inak neviem, ako sa plati stravnou kartou v jednote. v lidli a kauflande prejde vsetko, v tescu treba nepotravinovy tovar zaplatit niecim inym.
@simona1998 cisto jedlo a pitie, odrata si to dokonca aj tie centy za zalohovanu flasu ..tie treba doplatit inak 😀
Stravovacou kartou sa v jednote nedá zaplatiť šek ani dobiť kredit na mobil. (vlastná skúsenosť)
ako v ktorom, v tescu mi stravovaciu kartu vezme ale vyhodí mi položky ktoré nie sú jedlo a neprejdu a musím ich zaplatiť hotovosťou. ale v kauflande a v lidli mi prechádza celý nákup stravovacou kartou bez ohladu na čo kupujem (alkohol som neskúšala to neviem)

STRAVNA karta . Na stravnu ti nezoberie ani časopis nie to šeky .