icon

Dá sa získať pôžičku cez nebankovku počas bankrotu?

milosko28
9. aug 2025

Chcem sa Vas opytat ze známy ma bankrot uz cca 3 roky a par mesiacov,a nemôže si brat žiadne úvery oficialnou cestou cez banky,ale rozmysla ci by nedostal nejaku mensiu pozicku cez nebankovu instituciu,na opravu auta... ale to je jedno naco... Ide o to ci nebankova institucia mu moze dat nejaky mensi uver. Prosim nepiste ze je to nezodpovedné a tak, o to teraz nejde,ide iba o tento fakt ci ano alebo nie... ,🙂Dakujem.

mamina7070
9. aug 2025

nie nedostane ani od nebankovky, treba si usetrit z vyplaty

marhulka13
9. aug 2025

@milosko28 nie, aj nebankovky už preveruju

pribinak
9. aug 2025

Je má black liste vo všetkých inštitúciách, je to pre jeho vlastne dobro.

anonym_8738e4
9. aug 2025

@milosko28 prečo sú ľudia nepouciteľný?... Dostal druhu šancu na život bez pozíciek a opäť chce nabrať úvery? 🤨 Choré...

pribinak
9. aug 2025
@anonym_8738e4

@milosko28 prečo sú ľudia nepouciteľný?... Dostal druhu šancu na život bez pozíciek a opäť chce nabrať úvery? 🤨 Choré...

@anonym_8738e4 pretože finančná gramotnost sa rovná 0

svetlonos
9. aug 2025

Sorry ale tu škoda každej rady...

uzivajden25h
9. aug 2025

@milosko28 veď mu požičaj ty. Keď to je iba málo. Určite vráti tak ako by vracal do nebankovky a ešte zarobia uroky

domka222
9. aug 2025
@uzivajden25h

@milosko28 veď mu požičaj ty. Keď to je iba málo. Určite vráti tak ako by vracal do nebankovky a ešte zarobia uroky

@uzivajden25h nemôže mu požičať, lebo zrejme tu nejde vôbec o známeho, ale o neho samého

ekira1
9. aug 2025

@milosko28 nie, i nebankovka chce svoje peniaze naspäť. A nie, nie je jedno načo chce zase nasekať dlhy, ktoré nebude mať z čoho splácať. Inak by si tvoril na takéto situácie rezervu.

esmey
10. aug 2025

Dá sa. Ale budú chcieť založné právo na niečo. Dom, pozemok, auto...Išiel by do toho? Či zas má všetko riziko niesť len veritel?

anonym_d07680
10. aug 2025

@milosko28 ja mu odporúčam predať auto, ktoré treba opraviť, ísť makať, makať, makať - robiť a zarábať a nie len dlhy robiť. Horšie ako malé decko. Ja by som zrušila hneď tie osobné bankroty. Veritelia sa môžu aj zblázniť