Dá sa získať pôžičku cez nebankovku počas bankrotu?
Chcem sa Vas opytat ze známy ma bankrot uz cca 3 roky a par mesiacov,a nemôže si brat žiadne úvery oficialnou cestou cez banky,ale rozmysla ci by nedostal nejaku mensiu pozicku cez nebankovu instituciu,na opravu auta... ale to je jedno naco... Ide o to ci nebankova institucia mu moze dat nejaky mensi uver. Prosim nepiste ze je to nezodpovedné a tak, o to teraz nejde,ide iba o tento fakt ci ano alebo nie... ,🙂Dakujem.
@milosko28 nie, aj nebankovky už preveruju
Je má black liste vo všetkých inštitúciách, je to pre jeho vlastne dobro.
@milosko28 prečo sú ľudia nepouciteľný?... Dostal druhu šancu na život bez pozíciek a opäť chce nabrať úvery? 🤨 Choré...
Sorry ale tu škoda každej rady...
@milosko28 veď mu požičaj ty. Keď to je iba málo. Určite vráti tak ako by vracal do nebankovky a ešte zarobia uroky
@milosko28 veď mu požičaj ty. Keď to je iba málo. Určite vráti tak ako by vracal do nebankovky a ešte zarobia uroky
@uzivajden25h nemôže mu požičať, lebo zrejme tu nejde vôbec o známeho, ale o neho samého
Dá sa. Ale budú chcieť založné právo na niečo. Dom, pozemok, auto...Išiel by do toho? Či zas má všetko riziko niesť len veritel?
@milosko28 ja mu odporúčam predať auto, ktoré treba opraviť, ísť makať, makať, makať - robiť a zarábať a nie len dlhy robiť. Horšie ako malé decko. Ja by som zrušila hneď tie osobné bankroty. Veritelia sa môžu aj zblázniť

nie nedostane ani od nebankovky, treba si usetrit z vyplaty