icon

Daroval by niekto?

laura2410
Včera o 21:20

Pekny vecer prajem
Volam sa Gabika mam 37 rokov a žijem s mojimi srdiečkami detmi sama v malom domčeku na dedine.
Deti su Laurika ma 12 rokov a syncek Kristian ma 10 rokov.
Deti milujem nadovšetko.
Naš príjem sú rodinné pridavky, moja vyplata (pracujem na 4h), ako ktorý mesiac no vo väčšine je to cca 500eur po zaplatení nájmu a cestovne náklady do školy detom mi zostáva žalostne malo na živobytie. V podstate to je iba výživné 😓
Preto som sa chcela opytat ze ci by som tu nenasla pomoc pre deti s oblečením, niečo pekne pre slečnu ktorú mi uz zrejme aj trosku chytá puberta 😁😁.
Veľkosť 158 164, obuv 39 40. pre Kristianka by mi pomohli nohavice 140 146 a obuv 38.
A ak by to nebolo odvážne alebo na zablokovanie užívania modrého koníka, tak ak by vedel aj niekto prosím pomost s trvacnymi potravinami 🙏🙏🙏. Vopred veľmi pekne chcem poďakovať.

Strana
z2
anonym_388a1c
Včera o 21:27

Kde je výživné od otca a prečo pracuješ len 4 hodiny ?

anonym_9fdffb
Včera o 21:29

@laura2410 odkiaľ si? Nemusís písať presne obec, ale aspoň najbližšie mesto, možno sa nájde niekto, kto by ti vedel priniesť osobne. Ak by si bola náhodou z okolia Trenčína plus mínus 30 km, tak u nás by sa určite niečo našlo.

beata_k
Včera o 21:34
@anonym_388a1c

@anonym_388a1c Nie je na vysluchu. Ked chces, daruj. Ked nie, roluj dalej.

anonym_388a1c
Včera o 21:35
@beata_k

@beata_k snáď sa môžem opytat.

laura2410
autor
Včera o 21:35
@anonym_388a1c

@anonym_388a1c výživné je tiež 150e a prevažne z toho žijeme

beata_k
Včera o 21:36
@anonym_388a1c

@beata_k snáď sa môžem opytat.

@anonym_388a1c A na co ti je odpoved? Dobre vieme, ze len rypes.

anonym_abaf68
Včera o 21:37
@beata_k

@beata_k Lebo je sice pekne pomoct, ale problem sa tym nevyriesi. Ja by som tiez nevyzila zo 4h prace.

anonym_388a1c
@laura2410

@anonym_388a1c výživné je tiež 150e a prevažne z toho žijeme

@laura2410 možno by si mohla pýtať viac, prečo pracuješ len 4 hodiny? Veď v tvojej situácii by si mala mat riadny úväzok a možno aj nejakú občasnú brigádu

anonym_388a1c
@beata_k

@anonym_388a1c A na co ti je odpoved? Dobre vieme, ze len rypes.

@beata_k ty máš vestecku gulu?

beata_k
Včera o 21:39
@anonym_388a1c

@beata_k ty máš vestecku gulu?

@anonym_388a1c Tak anonymky ako ty si sem pridu len kopnut.

laura2410
autor
@anonym_388a1c

@anonym_388a1c a minulý rok som podstúpila 2 operácie 1 kde mi odstránili zlcnik s kameňmi, (hnisom), 2 na druhý deň pre obrovské bolesti v bruchu ( urobila sa mi tam akási krvná zrazenina) a pred Vianocami mi operovali ľavú nohu,

anonym_7acec4

@laura2410 A prečo robíš len na 4.hodiny? Toto si dôležité informácie. Tak na margo toho, že nie si na výsluchu ,musím zareagovať. Nie, ale dnes je toľko falošných profilov aj nevďačných ľudí, že každý sa má právo opýtať a zistiť si kam pošle niečo načo "si musel zarobiť "
Myslím si,že nie každý môže dnes len tak do vetra vyhadzovať.

laura2410
autor
Včera o 21:44
@anonym_7acec4

@laura2410 A prečo robíš len na 4.hodiny? Toto si dôležité informácie. Tak na margo toho, že nie si na výsluchu ,musím zareagovať. Nie, ale dnes je toľko falošných profilov aj nevďačných ľudí, že každý sa má právo opýtať a zistiť si kam pošle niečo načo "si musel zarobiť "
Myslím si,že nie každý môže dnes len tak do vetra vyhadzovať.

@anonym_7acec4 nedovoľujú mi to po zdravotnej stránke. Prácu som mala, aj na 8h, ale nevedela som sedieť strpla mi noha, a po operacii zial na nej neviem dlho stat

laura2410
autor
Včera o 21:45
@anonym_9fdffb

@laura2410 odkiaľ si? Nemusís písať presne obec, ale aspoň najbližšie mesto, možno sa nájde niekto, kto by ti vedel priniesť osobne. Ak by si bola náhodou z okolia Trenčína plus mínus 30 km, tak u nás by sa určite niečo našlo.

@anonym_9fdffb okres Komárno

anonym_388a1c
Včera o 21:46
@beata_k

@anonym_388a1c Tak anonymky ako ty si sem pridu len kopnut.

@beata_k prečítala som si celu diskusiu a nevidím žiadnu radu pre autorku od teba. Nič. Jediný kto tu rýpe si ty.
Neporadila si jej nič

anonym_388a1c
Včera o 21:47
@laura2410

@anonym_9fdffb okres Komárno

@laura2410 skúsila si osloviť obec kde žiješ aj s deťmi, či by vám nevedeli nejako pomôcť? Nejaká jednorazová dávka, alebo nákup potravín.

anonym_8a7be8
Včera o 21:49

Žijem z invalidného dôchodku 157 eur mesačne a nikdy v živote by som sa neznížila k takémuto žobraniu.

beata_k
Včera o 21:49
@anonym_388a1c

@beata_k prečítala som si celu diskusiu a nevidím žiadnu radu pre autorku od teba. Nič. Jediný kto tu rýpe si ty.
Neporadila si jej nič

@anonym_388a1c Ona nepyta radu, to len stalice MK idu rozdavat rady aj ked sa ich nik nepytal. Take dobre duse to su. S vecami jej pomoct neviem.

anonym_388a1c
Včera o 21:51
@beata_k

@anonym_388a1c Ona nepyta radu, to len stalice MK idu rozdavat rady aj ked sa ich nik nepytal. Take dobre duse to su. S vecami jej pomoct neviem.

@beata_k ja jej s vecami pomôcť tiež neviem, ale skúsila som aspoň poradiť. Ty nič. Zas nič, len další zbytočný príspevok

anonym_717eac
Včera o 21:55
@anonym_8a7be8

Žijem z invalidného dôchodku 157 eur mesačne a nikdy v živote by som sa neznížila k takémuto žobraniu.

@anonym_8a7be8 Keď chudobný rieši chudobného. Platíš z toho bývanie, energie?Alebo 157 je len pre Teba. Prestaň ubližovať, sama si na tom zle, o to viac by si mala chápať.

beata_k
Včera o 21:55
@anonym_388a1c

@beata_k ja jej s vecami pomôcť tiež neviem, ale skúsila som aspoň poradiť. Ty nič. Zas nič, len další zbytočný príspevok

@anonym_388a1c A co si jej poradila prvym prispevkom? Trosku mi to objasni. Si si prisla len kopnut. To je cele.

anonym_8a7be8
Včera o 21:57
@anonym_717eac

@anonym_8a7be8 Keď chudobný rieši chudobného. Platíš z toho bývanie, energie?Alebo 157 je len pre Teba. Prestaň ubližovať, sama si na tom zle, o to viac by si mala chápať.

@anonym_717eac Áno, platím z toho bývanie, stravu, všetko a napriek tomu nežobrem.

laura2410
autor
Včera o 22:02
@anonym_8a7be8

@anonym_717eac Áno, platím z toho bývanie, stravu, všetko a napriek tomu nežobrem.

@anonym_8a7be8 prepáčte ale ja co zarobím mi prejde len na bývanie, a mala som 1,5 rok co som príjem nemala, a mala som vela zaostalé platby ešte aj eletriku mi odpojili, a mam 2 deti, ktoré rastú, potrebujú do školy aj desiate, pitie, na cestovne 😓 tu poplatok tam poplatok v skole

lucia0211
Včera o 22:04

@laura2410 prečo pracuješ len 4 hodiny??Lahke je pýtať a čakať kto mi čo dá zadarmo !!!

laura2410
autor
Včera o 22:05
@lucia0211

@laura2410 prečo pracuješ len 4 hodiny??Lahke je pýtať a čakať kto mi čo dá zadarmo !!!

@lucia0211 vysie som pysala ze koly zdravotným problémom

anonym_388a1c
Včera o 22:09
@beata_k

@anonym_388a1c A co si jej poradila prvym prispevkom? Trosku mi to objasni. Si si prisla len kopnut. To je cele.

@beata_k normálne som sa opýtala na bližšie onfo. Ty máš mesiac kramy alebo čo?

beata_k
Včera o 22:10
@anonym_388a1c

@beata_k normálne som sa opýtala na bližšie onfo. Ty máš mesiac kramy alebo čo?

@anonym_388a1c Ked chces, daruj. Ked nie, nie. Pravdu sa tym vysluchom aj tak nikdy nedozvies.

anonym_388a1c
Včera o 22:14
@beata_k

@anonym_388a1c Ked chces, daruj. Ked nie, nie. Pravdu sa tym vysluchom aj tak nikdy nedozvies.

@beata_k aj ty keď chceš daruj a pravdu tiež nevieš, ale si tu “najmudrejsia” tak urob niečo užitočné a už nespamuj, si k ničomu

beata_k
Včera o 22:17
@anonym_388a1c

@beata_k aj ty keď chceš daruj a pravdu tiež nevieš, ale si tu “najmudrejsia” tak urob niečo užitočné a už nespamuj, si k ničomu

@anonym_388a1c Ako povies..

anonym_983ff7
Včera o 22:23

Čo je na tom ťažké pochopiť? Keď niekto chce a ma čo darovať- nech daruje, keď niekto nechce tak nech nedaruje - nemusí sa k všetkému vyjadrovať.

Strana
z2