icon

Digitálny žiak - prvák na 5-ročnom bilingválnom gymnáziu

6. sep 2023

Syn je prvák na 5 ročnom biling.gymnáziu.Myslíte,že môžeme aj mi požiadať o túto dotáciu? Ďakujem za odpovede.

kikulienkadd
6. sep 2023

Ahoj, digitálny žiak bol v minulom školskom roku vyhlásený pre prvákov SŠ, resp. pre žiakov 5.ročníka 8-ročného štúdia. Neviem ako to bude pre školský rok 23/24, predpokladám, že podobne.
https://digitalnyziak.sk/zakladne-informacie/

kofa77
6. sep 2023

ja som zaregistrovala. je prvak na strednej? je.
ved uvidime

ibrunova
6. sep 2023

Je to aj tento rok.

tarra6
6. sep 2023

@kofa77 prosím ťa a ako sa ti podarilo registrovať. Ja som vypísala registráciu, dala registrovať a krúti to už vyše pol hodiny a niekoľko krát mi vypísalo, že platnosť overenia vypršala, musím znovu zakliknúť nie som robot a vyklikávam tie debilné obrázky. 😠

marcellka32
6. sep 2023

@kofa77 kde mam čo vypísať? Poslať? Ďakujem

martul
6. sep 2023

@marcellka32 napíš do Google ,, digitálny žiak " vyhodí ti stránku, vypíš údaje školy , dieťaťa a svoje, odišli, príde ti sms s validacnym kódom ten opíš a hotovo. Čakaj.

marcellka32
6. sep 2023

@martul ok ďakujem moc...v júni som postrehla toto ale nebolo ešte že budú mať nárok aj terajší prváci

marcellka32
6. sep 2023

@martul týmto to končí pre nás áno?

martul
6. sep 2023

@marcellka32 áno, teraz čakáme

martul
6. sep 2023

@marcellka32 oni to teraz zmenili, dostali sme na edupage včera správu, že môžu už aj prváci sš

neila19
6. sep 2023

Je to iba pre rodiny v hmotnej nudzi?alebo sa aj tam nieco menilo?Ja mam od pondelka stredoskolacku,ale neviem ci mame na to narok aj,ked nie sme socialne slabsi?

marcellka32
6. sep 2023

@neila19 áno všetci prváci SŠ

kofa77
6. sep 2023

baby, mne to islo vcera hned, asi preto, ze este o tom malokto vedel, ze to spustili aj na tento rok, ono to padalo obcas vraj predtym koli velkemu poctu registruvsich sa.
@tarra6

neila19
6. sep 2023

@kofa77 ja som si to teraz vyplnila a hned mi to islo nic nepadalo.Prisiel mi overovaci kod na mobil,ale mail este ziadny

marcellka32
6. sep 2023

@kofa77 hneď to išlo aj mne, pred hodinou som vyplnila

tarra6
7. sep 2023

@kofa77 mne to dlho krútilo, potom som sa nasr..... zavrela som to, otvorila nanovo,
znovu vyplnila a vtedy mi to odišlo hneď. Neviem, kde sa to v tom prvom zaseklo. A teraz čakám...