icon

Dobré poistenie pre 10 ročnú dcéru

janeri151
5. mar 2018

Dievčatá vedeli by ste mi poradiť nejaké dobré poistenie pre dcéru alebo nejaké šetrenie?Má 10rokov

andula09
5. mar 2018

Aké poistenie presne myslíš?

janeri151
autor
5. mar 2018

Niečo ak by mala úraz alebo v prípade choroby so šetrením

drobcek26l
5. mar 2018

My mame Farbičku od Allianz. Syn ju ma od narodenia ( teraz ma 5 rokov) ked bude mat 18 mal by dostať cca 8000€
K tejto poistke sa da pripoistiť zodpovednosť za škodu co je úplne super, napríklad pred vianocami syn pustil na cestu psa ten podbehol pod cudzie auto a rozbil pánovi nárazník. Tato poistka mu preplatila celu škodu co bolo skoro 700€
Teraz sa nám narodila dcérka a dávam tuto poistku aj jej

katulienkax
5. mar 2018

Nedávaj si poistku so šetrením, daj si čisto rizikové poistenie a šetrenie napriklad pioneer rytmus. Co sa týka poistenia zodpovednosti, tu máš moznost si dat v každom poistení domácnosti, nepotrebuješ na to farbicku.

jankazsa
5. mar 2018

Ideálne je pripoistit si dieťa na seba/manžela, skúste sa opýtať vo vašich ZP, čo pre vaše deti v rámci vašich poistení ponúkajú.
A ako píše @katulienkax, šetrenie a poistenie sú dva odlišné produkty, určite ich nespajajte, lebo na životnej poistke so sporením prerobite

frapper
10. mar 2018

@janeri151 Dá sa v Allianz,čiste len na riziká aj s rodičmi.V zmluve môže byť až 6 osôb poistených na riziká,bez sporenia.Podotýkam,že nie je to drahé,lebo je možné získať zľavu až 20% za pripoistenia.

janeri151
autor
11. mar 2018

@frapper Dakujem