Dostal niekto daňový bonus pri samostatnom podaní?
@zuzik3216 ved to moze este v maji vyplatit, ja cakam od zamestnavatela co podaval este vo Feb,
@balerina2025 ak zamestnávateľ už robil ročné zúčtovania, tak už si to mala mať.
@denisa_deniska ved verim ze v tejto vyplate :/
@denisa_deniska
@balerina2025 určite keďže ste to nemali v marcovej tak v aprilovej určite
@denisa_deniska do 31.3. je povinný to vykonať, takže musí byť v marcovej výplate
@denisa_deniska presne tak..ale tak niektorí si dávajú načas,hlavne ak je to súkromník
Zamestnávateľ má čas preplatok vyplatiť v aprílovej výplate t.j. do konca mája
@denisa_deniska
@zuzik3216
@zuzik3216 ved prave, ....
@patka06 do 31.3.2025, takže v marcovej výplate. Doklady o vykonaní roč.zúčtovania je povinný doručiť zamestnancovi do 30.4.2025 🙂
@denisa_deniska Finančná správa hovorí niečo iné
https://podpora.financnasprava.sk/405687-Vráten...
@patka06 no ale si to dostala 😀 😀 😀 toto su skvosty na tomto koniku. Ale hlavne, ze bude urazat zivnostnikov. Niekto, kto ani citat poriadne nevie (alebo si precita len polovicu) a nema ani ponatia o com to cele je. Este je otazne, co je pre nu marcova vyplata - ci to co dostane v marci, alebo to co v marci zarobila 😀 😀 😀
Ale tak ta poucila, mas co si chcela, nemas mat vzdelanie v danom odbore, naco to vobec studujes? A naco vobec radis? 🙂 🙂 🙂
@patka06 beriem späť. Ja som pôvodne hovorila o vykonaní RZ, neuvedomila som si, že autorka hovorí o vyplatení db, takže o preplatku. 🙂 ospravedlňujem sa, máš pravdu! 😊
Takže nič som sa nedozvedela z môjho príspevku 😂
@zuzik3216 kedze sa nik neprihlasil, tak este nikto, kto cital tuto otazku, DB nedostal. Ak ti pomoze, ani ja som este nedostala.
@janai1 ja tiez nechapem tej otazke. co autorka zadala.
@janai1 napríklad to ze sa to neposielal od 1.4 ale od polovice apríla napríklad..absolútne si nepochopila co sa pýtam ..Ak by Hana Hornej dolnej uz dostala tak by to znamenalo ze peniaze posielajú od začiatku mesiaca..ak nikto tak to znamena ze je to od polovice apríla..čomu nechápeš..vždy mi chodí 21 ..22 4 pytam sa kvoly tomu ze sú tam sviatky..a niesom ani debil ze sa vypláca do o.9.5..a ani ze sa to urýchliť nedá.. len som chcela vedieť či je reálne aby to bolo možné aj pred Veľkou Nocou keď som SZCO
@balerina2025 a to tu bude ešte tisíc krát do mája
@janai1 akoze ja sa tiez v tom nevyznam ale posledne sa to tu riesi stale.
@zuzik3216 ak chces ozaj realnu odpoved, tak sa nemozes pytat na MK. Za prve, nie su tu vsetky osoby, ktore podali DP a cakaju na vyplatenie DB. Za druhe, to co tu je, tak ani len polovica z nich na tvoju otazku nenarazila. A ostatok nie je dostatocna vzorka nato, aby si mohla relevantne odpovedat na otazku, ci uz zacali na DU s vyplacanim bonusu.
Takze uplne zbytocna otazka, ktora nema ziadnu vypovednu lehotu. Len si zistila, ze z 20tich ludi, ktori si tvoju otazku precitalo, este nikomu DB neprisiel. Kde je zvysok cez 100 tisic danovnikov?
Zavolaj si na danovy urad, ci poskytuju informacie o tom, kedy zacali / zacnu vyplacat danovy bonus.
A to ti poviem, ty si ta stastnejsia, tebe zvykne chodit 21.4., ja som ta menej stastna, mne pride vzdy koncom aprila, zaciatkom maja.
@katarinaba konecne jedna normálna odpoveď lebo mam pocit ze nikto nepochopil co sa pýtam okrem teba..hej ja len som chcela vedieť ze keď mi to tak vždy chodí a je tam veľká noc ze ci je možné aby mi to prišlo pred..ale skôr myslím ze nie 🙂
Kcem sa opitať neprišlo dakomu daňové na účet abo či už posielajú
Chcem sa spýtať či dakto dostal daňový preplatok ďakujem
Dobrý chcem sa spýtať robili sme daňový bonus na detí a teraz riešime daňovú kontrolu
Chcem sa spýtať či nám môžu peniažky strhnúť za sociálnu poisťovňu keď tam je priateľ dlžný ? Ďakujem za každé info .

Termín vyplatenia je do 09.05.