icon

Dostali ste niekto odmenu za účet v Tatra banke?

20. okt 2025

Ahojte, založila som si účet v tb a za platby kartou mam dostať 10% ku 20 dňu v mesiaci. Dostali ste uz niekto ???

petamich
20. okt 2025

Kedy si si zalozila ucet?

autor
20. okt 2025
@petamich

Kedy si si zalozila ucet?

@petamich tento mesiac ale za platbu kartou 10% naspäť každý mesiac alebo do 100e

liaka
20. okt 2025
@anonym_autor

@petamich tento mesiac ale za platbu kartou 10% naspäť každý mesiac alebo do 100e

@anonym_autor ja áno 5 eur. Ale mne povedali, že až do 200 eur vrátia

liaka
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keď tento mesiac tak až v novembri dostaneš najbližšie

petamich
20. okt 2025

V podmienkach je celkom jasne uvedene 🙂, ze ten bonus dostanes v mesiaci nasledujucom po mesiaci, kedy boli transakcie kartou zuctovane. Takze ak si si ucet zalozila tento mesiac, tak v novembri za platby, ktore sa zuctuju v oktobri.

hellwant
20. okt 2025
@liaka

@liaka v podmienkach je 100 eur limit na učet.

autor
20. okt 2025
@petamich

V podmienkach je celkom jasne uvedene 🙂, ze ten bonus dostanes v mesiaci nasledujucom po mesiaci, kedy boli transakcie kartou zuctovane. Takze ak si si ucet zalozila tento mesiac, tak v novembri za platby, ktore sa zuctuju v oktobri.

@petamich ani nie, písali tam len ku 20 dňu v mesiaci ale to nevadí, ďakujem za info

autor
20. okt 2025
@liaka

@liaka ja mam 100e a 50e ak sa prenáša c účtu

korytnacka11
20. okt 2025

@anonym_autor áno mne to chodí keď platim kartou, vrátia mi 10 %z platby

petamich
20. okt 2025
@anonym_autor

@petamich ani nie, písali tam len ku 20 dňu v mesiaci ale to nevadí, ďakujem za info

@anonym_autor vzdy su ku kazdej takejto veci podmienky kampane, su dostupne napr. tu https://www.tatrabanka.sk/files/sk/personal/uce...

V nich je presne napisane kedy, kde, ako a na ne som sa odvolavala. Oni zial detailne to nevysvetluju, ked to ponukaju a potom presne klienti zmateni 😅.

liaka
21. okt 2025
@hellwant

@liaka v podmienkach je 100 eur limit na učet.

@hellwant nehadam sa. Asi som zle započula.