Dostali ste niekto odmenu za účet v Tatra banke?
Ahojte, založila som si účet v tb a za platby kartou mam dostať 10% ku 20 dňu v mesiaci. Dostali ste uz niekto ???
Kedy si si zalozila ucet?
@petamich tento mesiac ale za platbu kartou 10% naspäť každý mesiac alebo do 100e
V podmienkach je celkom jasne uvedene 🙂, ze ten bonus dostanes v mesiaci nasledujucom po mesiaci, kedy boli transakcie kartou zuctovane. Takze ak si si ucet zalozila tento mesiac, tak v novembri za platby, ktore sa zuctuju v oktobri.
V podmienkach je celkom jasne uvedene 🙂, ze ten bonus dostanes v mesiaci nasledujucom po mesiaci, kedy boli transakcie kartou zuctovane. Takze ak si si ucet zalozila tento mesiac, tak v novembri za platby, ktore sa zuctuju v oktobri.
@petamich ani nie, písali tam len ku 20 dňu v mesiaci ale to nevadí, ďakujem za info
@anonym_autor ja áno 5 eur. Ale mne povedali, že až do 200 eur vrátia
@liaka ja mam 100e a 50e ak sa prenáša c účtu
@anonym_autor áno mne to chodí keď platim kartou, vrátia mi 10 %z platby
@petamich ani nie, písali tam len ku 20 dňu v mesiaci ale to nevadí, ďakujem za info
@anonym_autor vzdy su ku kazdej takejto veci podmienky kampane, su dostupne napr. tu https://www.tatrabanka.sk/files/sk/personal/uce...
V nich je presne napisane kedy, kde, ako a na ne som sa odvolavala. Oni zial detailne to nevysvetluju, ked to ponukaju a potom presne klienti zmateni 😅.

Kedy si si zalozila ucet?