Dostali ste už daňové priznanie?
Neviem či to sem patri ,ale dostal už niekto na poštu Danove.
@korunka1 Ale tak ja neviem... ak neposielala danove sama, ale robil jej rocne zuctovanie zamestnavatel, tak mozno caka na potvrdenie o rzd, alebo potvrdenie na 2%, alebo co ja viem co sa pod tym skryva?
Ked niekto napise, ze mu konci materska, tak su dve moznosti - bud je to naozaj materska, alebo je to rodicovska, to uz som tu celkom zvyknuta, ale ked povies danove priznanie, tak ktovie co sa za tym skryva.
Este to moze byt aj daň za dom/byt, alebo smeti....😃
@evittam Samozrejme, ze si arogntna... lebo odpoved nebola "ano" tak ako ocakavali. Cize na vine si ty.
A vlastne je to nefer, lebo ked spolu ziju, tak akoze co tam zalezi na tom ci maju ten zdrap papiera, ze su manzelia, ked v podstate ako manzelia funguju /koniec ironie) (a len pre vysvetlenie: nemam nic proti nezosobasenym parom, ak akceptuju to, ze nebudu mat k dispozici vyhody manzelstva).
@evittam Tak hej, to je zas debata na inu temu ako je nastaveny system a ci by mohol byt vylepseny.
Ja som poukazovala na tu logiku, ze je zadefinvane ze je to na manzelku a zacnu polemizovat ze je to nefer, ze preco by nemohli mat narok.
Rovnako ako ked polemizuju, ze nedostanu matersku ked nepracovali, lebo ved budu dost pracovat potom, tak tiez je to nefer.
Ahojte dostali ste us Daňové priznanie ja som podala 4.5.2020 stále čakám 😂
@nellka1997 Na co cakas? Na ake priznanie? Na vratenie dane?
@nellka1997 Ako píše
@fokuska
A podala si 4.5.? Tak si dostuduj podmienky vrátenia preplatku-do 40dni od nasledujúceho mesiaca po mesiaci podania. Cize cakaj.
DP-vyplnenie. Poprosim o radu. známy pracoval 1-2/2019 ako živnostník, má 2 faktúry a 2 mesiace platil zdravotku. Ukončenie živnosti 26.3.2019. Potom v mesiacoch 6-8/2019 robil ako zamestnanec. Idem mu robiť DP za ten rok 2019. Ktoré DP mu urobiť a ako? Úhrn príjmov bude mať aký? A aký postup ďalej? Kde uviesť odvody zdravotnej zo živnosti? Poprosím o radu, za ktorú vopred veľmi pekne ďakujem. 🙂

Na ucty koncom mesiaca, poštou spravidla začiatkom maja