Dôvera a vyplácanie benefitu za zdravé zuby
Ahojte,tie čo máte dôveru,ako často vám vyplácajú peniaze za benefit zdravé zuby?Ja som zadala v auguste čo som bola na dentálnej hygiene,to mi vyplatili do týždňa.Potom som zadala začiatkom septembra a koncom septembra čo som mala zubné úkony a to mi ešte nevyplatili.Mam nárok za rok 5 krát dať preplatiť za zuby,ešte 2 mám voľné.Kedze opravujem zuby tak často chodím teraz k zubárovi.Bola som rada že aspoň tich 30 eur preplatia dôvera.No neviem kde to viazne,či ony majú na to jednoducho čas?
Tu nie je problém v Dôvere ale v zubároch. Keď idem k jednému zubárovi na dentálnu hygienu tak mám peniaze vždy do týždňa na účte. Akonáhle ideme so synom k inému zubárovi na ošetrenie zubov tak čakáme strašne dlho na peniaze...ide tu o to kedy ten zubár hlási všetky tieto úkony do poisťovne...
teraz tam maju vyplatenie podiene preventivnou prehliadkou u vseobecneho lekara,aj v tom moze byt problem. ale este su v casovom limite.
Baby dnes mi volali z dôvery,jedno mi preplatili čo mi vŕtali a plombovali zub.A druhé čo mi trhali zub že to nepreplatia lebo to nepatrí do ich podmienok trhanie.To som nevedela.

Na stránke majú napísané, že vyplácajú do 90 kalendárnych dní
https://www.dovera.sk/poistenec/benefity/pre-vs...