icon

Energopomoc

michal711
Včera o 18:20

Ahojte mám otázku vlastníme 4 nehnuteľnosti. Dnes nám prišla energopoukazka. Neviete či to je za všetky 4 byty alebo na každú nehnuteľnosť príde zvlášť poukážka . Ďakujem

alenamihal
Včera o 18:37

Ja som dostala mail od SPP dnes,ze nam narok na vsetky nehnutelnosti..a spominaju,ze energopoukazky budu pouzite pri rocnom vyuctovani vo fakture..kua fakt ludia maju choas z tych neschopakov ..

anonym_19bbe7
Včera o 18:41

@michal711 ak sa mozem opytat tie zvysene ceny za elektrinu a najomne sa budu zvysovat od januara? Lebo predpis za elektrinu sa nam nezvysil a uz mame vyuctovanie za min rok a najomne za byt nam chodi vyuctovanie az koncom maja; tiez nam zatial nezvysili platby. Dakujem aj niekto vie odpovedat.

anonym_cfbbd4
Včera o 19:14

Ano, ludia so 4 bytmi su chudaci a treba im pomoct😏 toto je parodia na stat.

alenamihal
Včera o 19:18
@anonym_cfbbd4

Ano, ludia so 4 bytmi su chudaci a treba im pomoct😏 toto je parodia na stat.

@anonym_cfbbd4 a tebe co brani mat 4 a viac nehnutelnosti?? Nezavid a makaj na sebe!!! Ja mam jeden byt kde je stale prazdny a pouzivam ho len pre seba a rodinu na dovolenku a nenakradla som na byt ako nasi neschopaci vo vlade a nezarabam na tom nic,aj to mi zavidis ???

anonym_cfbbd4
Včera o 19:24
@alenamihal

@anonym_cfbbd4 a tebe co brani mat 4 a viac nehnutelnosti?? Nezavid a makaj na sebe!!! Ja mam jeden byt kde je stale prazdny a pouzivam ho len pre seba a rodinu na dovolenku a nenakradla som na byt ako nasi neschopaci vo vlade a nezarabam na tom nic,aj to mi zavidis ???

@alenamihal Ja mam dost a nikomu nic nezavidim. Kazdy nech ma aj 5 domov. Kludne. Ale naco tymto ludom davat energopomoc, ked ocividne maju prostriedkov dost. Logika "gde"?

ekira1
Včera o 19:37
@anonym_cfbbd4

@alenamihal Ja mam dost a nikomu nic nezavidim. Kazdy nech ma aj 5 domov. Kludne. Ale naco tymto ludom davat energopomoc, ked ocividne maju prostriedkov dost. Logika "gde"?

@anonym_cfbbd4 presne tam, ako pomoc s hypotékami. Jedna paródia skončila, druhá začína..

anonym_608937
Včera o 19:39

Nam dnes bolo povedane ze ak je niekomu schvalena najednu nehnutenosttsk bude automaticky schvalene aj na tie dalsie.... nechapem lebo sa to vztahuje aj na TP. A ten moze mat clovek len na jednej adrese ci?

anonym_cfbbd4
Včera o 19:43
@ekira1

@anonym_cfbbd4 presne tam, ako pomoc s hypotékami. Jedna paródia skončila, druhá začína..

@ekira1 Kocurkovo suviks.

anonym_1f8150
Včera o 20:03
@anonym_cfbbd4

@ekira1 Kocurkovo suviks.

@anonym_cfbbd4 tak nejako... síce podpora poteší, ale 90% domácností by to terajšie zvýšenie cien o nejakých 35% zvládlo... a mali by motiváciu šetriť, zatepliť, okno vymeniť... ale tých 10%, najmä čo nikdy nerobili a robiť nebudú, bude vždy problém, čo s tým....či tým len sypať a tí ostatní nech sa viac snažia?

anonym_0c830a
Včera o 20:30
@anonym_cfbbd4

@anonym_cfbbd4 pravdepodobne nepriznavaju zisk z prenájmu....

anonym_0e7a03
Včera o 22:30

Pozri si na tej stranke na energopomoc pre každý zvlast. Mne ZSE poslalo vyrozumenie, ze jeden byt priznali a druhy nie, sedi to s info ja ofiko stranke.

anonym_d41df1
Včera o 23:15
@alenamihal

Ja som dostala mail od SPP dnes,ze nam narok na vsetky nehnutelnosti..a spominaju,ze energopoukazky budu pouzite pri rocnom vyuctovani vo fakture..kua fakt ludia maju choas z tych neschopakov ..

@alenamihal ľudia nemajú choas z tých neschopákov, len niektorí nedokážu čítať text s porozumením. Sorry, ale už aj človek s 0 IQ by pochopil, že energopomoc na plyn a elektriku sa uplatní vo faktúre a na kurenie budú posielat do schranky energošeky. Včera prišiel email od SPP , že energopomoc sa uplatní vo vyúčtovacej fakture, elektrarne znižia o výšku energopomoci zalohove platby a energošek za teplo sme dnes dostali do schranky. Žiadny choas, len čitanie s porozumenim.

anonym_d41df1
Včera o 23:19
@alenamihal

@alenamihal a hlavne nevieš rozdiel medzi energopoukážkou a energopomocou. Energopoukážka je len na teplo, takže ťažko ti spp napisalo, že energopoukážka bude pouzita vo fakture. Energopoukážku budeš mat v schranke na teplo.