Energopomoc
Ahojte mám otázku vlastníme 4 nehnuteľnosti. Dnes nám prišla energopoukazka. Neviete či to je za všetky 4 byty alebo na každú nehnuteľnosť príde zvlášť poukážka . Ďakujem
@michal711 ak sa mozem opytat tie zvysene ceny za elektrinu a najomne sa budu zvysovat od januara? Lebo predpis za elektrinu sa nam nezvysil a uz mame vyuctovanie za min rok a najomne za byt nam chodi vyuctovanie az koncom maja; tiez nam zatial nezvysili platby. Dakujem aj niekto vie odpovedat.
Ano, ludia so 4 bytmi su chudaci a treba im pomoct😏 toto je parodia na stat.
Ano, ludia so 4 bytmi su chudaci a treba im pomoct😏 toto je parodia na stat.
@anonym_cfbbd4 a tebe co brani mat 4 a viac nehnutelnosti?? Nezavid a makaj na sebe!!! Ja mam jeden byt kde je stale prazdny a pouzivam ho len pre seba a rodinu na dovolenku a nenakradla som na byt ako nasi neschopaci vo vlade a nezarabam na tom nic,aj to mi zavidis ???
@anonym_cfbbd4 a tebe co brani mat 4 a viac nehnutelnosti?? Nezavid a makaj na sebe!!! Ja mam jeden byt kde je stale prazdny a pouzivam ho len pre seba a rodinu na dovolenku a nenakradla som na byt ako nasi neschopaci vo vlade a nezarabam na tom nic,aj to mi zavidis ???
@alenamihal Ja mam dost a nikomu nic nezavidim. Kazdy nech ma aj 5 domov. Kludne. Ale naco tymto ludom davat energopomoc, ked ocividne maju prostriedkov dost. Logika "gde"?
@alenamihal Ja mam dost a nikomu nic nezavidim. Kazdy nech ma aj 5 domov. Kludne. Ale naco tymto ludom davat energopomoc, ked ocividne maju prostriedkov dost. Logika "gde"?
@anonym_cfbbd4 presne tam, ako pomoc s hypotékami. Jedna paródia skončila, druhá začína..
Nam dnes bolo povedane ze ak je niekomu schvalena najednu nehnutenosttsk bude automaticky schvalene aj na tie dalsie.... nechapem lebo sa to vztahuje aj na TP. A ten moze mat clovek len na jednej adrese ci?
@anonym_cfbbd4 presne tam, ako pomoc s hypotékami. Jedna paródia skončila, druhá začína..
@ekira1 Kocurkovo suviks.
@ekira1 Kocurkovo suviks.
@anonym_cfbbd4 tak nejako... síce podpora poteší, ale 90% domácností by to terajšie zvýšenie cien o nejakých 35% zvládlo... a mali by motiváciu šetriť, zatepliť, okno vymeniť... ale tých 10%, najmä čo nikdy nerobili a robiť nebudú, bude vždy problém, čo s tým....či tým len sypať a tí ostatní nech sa viac snažia?
@anonym_cfbbd4 pravdepodobne nepriznavaju zisk z prenájmu....
Pozri si na tej stranke na energopomoc pre každý zvlast. Mne ZSE poslalo vyrozumenie, ze jeden byt priznali a druhy nie, sedi to s info ja ofiko stranke.
Ja som dostala mail od SPP dnes,ze nam narok na vsetky nehnutelnosti..a spominaju,ze energopoukazky budu pouzite pri rocnom vyuctovani vo fakture..kua fakt ludia maju choas z tych neschopakov ..
@alenamihal ľudia nemajú choas z tých neschopákov, len niektorí nedokážu čítať text s porozumením. Sorry, ale už aj človek s 0 IQ by pochopil, že energopomoc na plyn a elektriku sa uplatní vo faktúre a na kurenie budú posielat do schranky energošeky. Včera prišiel email od SPP , že energopomoc sa uplatní vo vyúčtovacej fakture, elektrarne znižia o výšku energopomoci zalohove platby a energošek za teplo sme dnes dostali do schranky. Žiadny choas, len čitanie s porozumenim.
Ja som dostala mail od SPP dnes,ze nam narok na vsetky nehnutelnosti..a spominaju,ze energopoukazky budu pouzite pri rocnom vyuctovani vo fakture..kua fakt ludia maju choas z tych neschopakov ..
@alenamihal a hlavne nevieš rozdiel medzi energopoukážkou a energopomocou. Energopoukážka je len na teplo, takže ťažko ti spp napisalo, že energopoukážka bude pouzita vo fakture. Energopoukážku budeš mat v schranke na teplo.