icon

Existuje banka bez poplatku za vedenie účtu?

Dnes o 10:41

Ahojte, študujem v Prahe, a mam česky aj slovensky učet. Teraz mam slovensku sporitlenu, no coskoro budem skolu koncit - SLSP ucet som mala doteraz zdarma. Viem, ze ked nebudem student tak sa za ucet plati, co idealne nechcem - na Slovensko zas nechodim az tak casto, no urcite chcem mat aj slovensku banku. S ktorou bankou ste spokojne? Je to niekde naozaj bez poplatku? Aj bez tych skrytych poplatkov? Ten ucet vyuzivam fakt minimalne, dakujem

Strana
z2
petronela52
Dnes o 10:44

ahoj, je viacero bánk, ktoré ti budú viesť účet bez poplatku, ale musíš tam mať hypotéku, úver alebo tam viesť aspoň podnikateľský účet..niečo za niečo

anonym_57f82e
Dnes o 10:46

csob smart ucet

esmey
Dnes o 10:48

Nič také ako skryté poplatky neexistuje, jw to len výhovorka ľudí čo nečítajú zmluvy a cenníky.

maranco

Existuje FIO bez poplatkov a podmienok na bezplatný účet.
Môžeš tam mať viacero účtov bezplatne aj v CZK aj v € mene.
Výbery zo všetkých bankomatov bez poplatku, majú okamžité CZK aj € platby.
Môžeš navštevovať SK aj CZ pobočky.

Ešte napíš dôvod prečo nutne potrebuješ slovenskú banku, lebo aj v CZ si vieš založiť € účet a k nemu kartu.

patka06

FIO bez poplatku - bez podmienok

kalifka
Dnes o 11:05

365 máš zadarmo

anonym_c0df77
Dnes o 11:07

@anonym_autor fio

martinmmartin
Dnes o 11:19

mbank

maranta_leuconeura
Dnes o 11:23

Fio a Mbank su bez podmienok vzdy zadarmo. Ale ano, ucet zadarmo mozes mat aj inde, no su tam rozne podmienky - nech ti chodi vyplata na ucet, nech zaplatis kartou mesacne urcitu ciastku, nech mas u nich dalsie produkty ako hypo... My mame hypo v inej banke a tam nechapali, preco u nich nechcem ucet 😆 preco platit za nieco alebo si sledovat limity, aby to bolo zadarmo, ked inde to mam zadarmo automaticky? 🤔

mandzula
Dnes o 11:23
@petronela52

ahoj, je viacero bánk, ktoré ti budú viesť účet bez poplatku, ale musíš tam mať hypotéku, úver alebo tam viesť aspoň podnikateľský účet..niečo za niečo

@petronela52 To nieco su nase peniaze, s ktorymi kseftuju.

maranco
Dnes o 11:33
@maranta_leuconeura

Fio a Mbank su bez podmienok vzdy zadarmo. Ale ano, ucet zadarmo mozes mat aj inde, no su tam rozne podmienky - nech ti chodi vyplata na ucet, nech zaplatis kartou mesacne urcitu ciastku, nech mas u nich dalsie produkty ako hypo... My mame hypo v inej banke a tam nechapali, preco u nich nechcem ucet 😆 preco platit za nieco alebo si sledovat limity, aby to bolo zadarmo, ked inde to mam zadarmo automaticky? 🤔

@maranta_leuconeura mBank má podmienku mesačne zaplatiť kartou 70€ inak je mesačný poplatok za kartu 1,50 € takže mať to ako spiaci občasný účet nie

ewwe
Dnes o 11:54

aj slsp ma ucet zadarmo, ak splnis nejake mesacne podmienky, informuj sa

maranco
Dnes o 12:02
@ewwe

aj slsp ma ucet zadarmo, ak splnis nejake mesacne podmienky, informuj sa

@ewwe ak nežije na slovensku túto podmienku nesplní, aby mala účet zadarmo

mesačne zaplatiť 450 € debetnou kartou uloženou v mobilnej peňaženke alebo kreditnou kartou a minimálne 3 pravidelné platby

anonym_e05cc8
Dnes o 12:04

Fio bez poplatkov, bez podmienok, maju dokonca aj sporiace ucty s urokmi od okolo 1.5% a vsetko vybavis online aj to otvorenie uctu, ja tam mam bezny aj sporiaci a este som osobne v banke nebola, dalej napriklad unicredit lebo s nim mas tusim stale vybery zadarmo vsade po svete ale maju podmienku 500e mesacne credit na ucet (mozes si to aj preposlat z ineho) a vies ci tam napriklad u nich otvorit amundi fondy

zara1357
Dnes o 12:09

Čsob- bez pravidelných mesačných obratov a bez akýchkoľvek podmienok, ako má zvyšok bánk .

pr85
Dnes o 12:13

@anonym_autor Mbank

matusformanek
Dnes o 12:38

@anonym_autor mbank-ak netreba kartu mate to uplne zadarmo. používam ako sekundarny učet. ani ta slsp nema take hrozne podmienky: nejake inkaso, platby mobilom 450e mesačne, trvaly prikaz a všetko je zadarmo...s prehladom splname, nikdy som neplatil ani euro za ziadnu zo svojich kariet/učtov

matusformanek
Dnes o 12:39

@anonym_autor velmi chvalia aj FIO. ale osobnu skusenost nemam.

zuzacka16
Dnes o 12:46

ako už bolo viackrát spomenuté, FIO banka je bez poplatku, som tam už asi 10 rokov a nemusia byť splnené žiadne podmienky..stačí si založiť účet a máš to..

majka2959
Dnes o 12:47

@anonym_autor Ú ktorej banky máš český účet?

billy_jean
Dnes o 13:19

SLSP účet mám bez poplatkov.

euka210
Dnes o 13:27

@anonym_autor mBank, Fio

slavomira236
Dnes o 13:28

@anonym_autor mam fio..predtym roky rokuce vub..ked mi zacali strhavat 10 eur a maka som robit cachre machre aby som splnila podmienky idisla som odtial..a ro som mala na ucte peknu ciastku aj fondy tam mam

ewwe
Dnes o 18:20
@maranco

@ewwe ak nežije na slovensku túto podmienku nesplní, aby mala účet zadarmo

mesačne zaplatiť 450 € debetnou kartou uloženou v mobilnej peňaženke alebo kreditnou kartou a minimálne 3 pravidelné platby

@maranco ale ak si na nho vlozi 15 tisic eur ma ho tiez zadarmo, bez podmienok

maranco
Dnes o 18:55
@ewwe

@maranco ale ak si na nho vlozi 15 tisic eur ma ho tiez zadarmo, bez podmienok

@ewwe to by bola totálna hlúposť držať v SLSP 15 000€ len aby mala odpustený poplatok za účet 7€ keď za tú istú sumu vo FIO by mala zadarmo účet a banka by jej ešte mesačne platila úroky 21,25€ po zdanení čistých 17,21€

autor
Dnes o 19:03

dakujem vam vsetkym za rady, najlepsie mi teda znie FIO 🙂 este raz vdaka

maranco
Dnes o 19:06
@anonym_autor

dakujem vam vsetkym za rady, najlepsie mi teda znie FIO 🙂 este raz vdaka

@anonym_autor keď budeš vyberať platobnú kartu daj si Visa tam sú výbery z bankomatov bezplatne

S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete

autor
Dnes o 19:28
@maranco

@anonym_autor keď budeš vyberať platobnú kartu daj si Visa tam sú výbery z bankomatov bezplatne

S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete

@maranco dakujem a prosim, je aj nejaky rozdiel medzi tym ci je to Visa alebo Mastercard? ja som si vzdy myslela ze to je to iste ale iba ina spolocnost,

maranco
Dnes o 19:39
@anonym_autor

@maranco dakujem a prosim, je aj nejaky rozdiel medzi tym ci je to Visa alebo Mastercard? ja som si vzdy myslela ze to je to iste ale iba ina spolocnost,

@anonym_autor viditeľný rozdiel v Európe nezistíš, tu v obchodoch berú obe karty
vo FIO je rozdiel len v počte bezplatných výberov z bankomatu

nunkas
Dnes o 19:50

Zvaz aj ČSOB smart účet. Okrem toho že je ten účet zdarma, ma ta banka aj vkladomaty a tie nie každá banka má. Plus má viac oveľa kamenných pobočiek ako Fio. Napr. u nás až v okresnom meste je Fio banka. Ďakujem pekne, keď si človek chce zmeniť telefónne číslo, bydlisko atď, vo sa len v pobočke dá, cestovať tak ďaleko.

Strana
z2