Existuje banka bez poplatku za vedenie účtu?
Ahojte, študujem v Prahe, a mam česky aj slovensky učet. Teraz mam slovensku sporitlenu, no coskoro budem skolu koncit - SLSP ucet som mala doteraz zdarma. Viem, ze ked nebudem student tak sa za ucet plati, co idealne nechcem - na Slovensko zas nechodim az tak casto, no urcite chcem mat aj slovensku banku. S ktorou bankou ste spokojne? Je to niekde naozaj bez poplatku? Aj bez tych skrytych poplatkov? Ten ucet vyuzivam fakt minimalne, dakujem
csob smart ucet
Nič také ako skryté poplatky neexistuje, jw to len výhovorka ľudí čo nečítajú zmluvy a cenníky.
Existuje FIO bez poplatkov a podmienok na bezplatný účet.
Môžeš tam mať viacero účtov bezplatne aj v CZK aj v € mene.
Výbery zo všetkých bankomatov bez poplatku, majú okamžité CZK aj € platby.
Môžeš navštevovať SK aj CZ pobočky.
Ešte napíš dôvod prečo nutne potrebuješ slovenskú banku, lebo aj v CZ si vieš založiť € účet a k nemu kartu.
FIO bez poplatku - bez podmienok
365 máš zadarmo
@anonym_autor fio
mbank
Fio a Mbank su bez podmienok vzdy zadarmo. Ale ano, ucet zadarmo mozes mat aj inde, no su tam rozne podmienky - nech ti chodi vyplata na ucet, nech zaplatis kartou mesacne urcitu ciastku, nech mas u nich dalsie produkty ako hypo... My mame hypo v inej banke a tam nechapali, preco u nich nechcem ucet 😆 preco platit za nieco alebo si sledovat limity, aby to bolo zadarmo, ked inde to mam zadarmo automaticky? 🤔
ahoj, je viacero bánk, ktoré ti budú viesť účet bez poplatku, ale musíš tam mať hypotéku, úver alebo tam viesť aspoň podnikateľský účet..niečo za niečo
@petronela52 To nieco su nase peniaze, s ktorymi kseftuju.
Fio a Mbank su bez podmienok vzdy zadarmo. Ale ano, ucet zadarmo mozes mat aj inde, no su tam rozne podmienky - nech ti chodi vyplata na ucet, nech zaplatis kartou mesacne urcitu ciastku, nech mas u nich dalsie produkty ako hypo... My mame hypo v inej banke a tam nechapali, preco u nich nechcem ucet 😆 preco platit za nieco alebo si sledovat limity, aby to bolo zadarmo, ked inde to mam zadarmo automaticky? 🤔
@maranta_leuconeura mBank má podmienku mesačne zaplatiť kartou 70€ inak je mesačný poplatok za kartu 1,50 € takže mať to ako spiaci občasný účet nie
aj slsp ma ucet zadarmo, ak splnis nejake mesacne podmienky, informuj sa
Fio bez poplatkov, bez podmienok, maju dokonca aj sporiace ucty s urokmi od okolo 1.5% a vsetko vybavis online aj to otvorenie uctu, ja tam mam bezny aj sporiaci a este som osobne v banke nebola, dalej napriklad unicredit lebo s nim mas tusim stale vybery zadarmo vsade po svete ale maju podmienku 500e mesacne credit na ucet (mozes si to aj preposlat z ineho) a vies ci tam napriklad u nich otvorit amundi fondy
Čsob- bez pravidelných mesačných obratov a bez akýchkoľvek podmienok, ako má zvyšok bánk .
@anonym_autor Mbank
@anonym_autor mbank-ak netreba kartu mate to uplne zadarmo. používam ako sekundarny učet. ani ta slsp nema take hrozne podmienky: nejake inkaso, platby mobilom 450e mesačne, trvaly prikaz a všetko je zadarmo...s prehladom splname, nikdy som neplatil ani euro za ziadnu zo svojich kariet/učtov
@anonym_autor velmi chvalia aj FIO. ale osobnu skusenost nemam.
ako už bolo viackrát spomenuté, FIO banka je bez poplatku, som tam už asi 10 rokov a nemusia byť splnené žiadne podmienky..stačí si založiť účet a máš to..
@anonym_autor Ú ktorej banky máš český účet?
SLSP účet mám bez poplatkov.
@anonym_autor mBank, Fio
@anonym_autor mam fio..predtym roky rokuce vub..ked mi zacali strhavat 10 eur a maka som robit cachre machre aby som splnila podmienky idisla som odtial..a ro som mala na ucte peknu ciastku aj fondy tam mam
@maranco ale ak si na nho vlozi 15 tisic eur ma ho tiez zadarmo, bez podmienok
@ewwe to by bola totálna hlúposť držať v SLSP 15 000€ len aby mala odpustený poplatok za účet 7€ keď za tú istú sumu vo FIO by mala zadarmo účet a banka by jej ešte mesačne platila úroky 21,25€ po zdanení čistých 17,21€
dakujem vam vsetkym za rady, najlepsie mi teda znie FIO 🙂 este raz vdaka
dakujem vam vsetkym za rady, najlepsie mi teda znie FIO 🙂 este raz vdaka
@anonym_autor keď budeš vyberať platobnú kartu daj si Visa tam sú výbery z bankomatov bezplatne
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete
@anonym_autor keď budeš vyberať platobnú kartu daj si Visa tam sú výbery z bankomatov bezplatne
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete
@maranco dakujem a prosim, je aj nejaky rozdiel medzi tym ci je to Visa alebo Mastercard? ja som si vzdy myslela ze to je to iste ale iba ina spolocnost,
@maranco dakujem a prosim, je aj nejaky rozdiel medzi tym ci je to Visa alebo Mastercard? ja som si vzdy myslela ze to je to iste ale iba ina spolocnost,
@anonym_autor viditeľný rozdiel v Európe nezistíš, tu v obchodoch berú obe karty
vo FIO je rozdiel len v počte bezplatných výberov z bankomatu
Zvaz aj ČSOB smart účet. Okrem toho že je ten účet zdarma, ma ta banka aj vkladomaty a tie nie každá banka má. Plus má viac oveľa kamenných pobočiek ako Fio. Napr. u nás až v okresnom meste je Fio banka. Ďakujem pekne, keď si človek chce zmeniť telefónne číslo, bydlisko atď, vo sa len v pobočke dá, cestovať tak ďaleko.

ahoj, je viacero bánk, ktoré ti budú viesť účet bez poplatku, ale musíš tam mať hypotéku, úver alebo tam viesť aspoň podnikateľský účet..niečo za niečo