Fungujú rýchle platby v ČSOB už teraz?
Ahojte, prosím vás tý čo máte ČSOB fungujú už rýchle platby ale posielania? Otec mi chce poslať peniaze cez IB a keďže je už piatok a večer prídu mi peniaze hneď alebo zase čakať do pondelka? Ja mam tatru tam už dlhšie fungujú tie platby len iné banky neviem a konkrétne túto. Ďakujem za info 🙂
Nie nefunguju
podľa informácií na ich webstránke už fungujú https://www.csob.sk/o-nas/novinky#entryId=2340550
U ČSOB končí deň o 21:00, tak nech pošle dovtedy a dá dátum splatnosti dnes štvrtok, prídu ti v piatok. Ak pošle po 21:00 prídu ti až v pondelok.
@maranco Ach no to je na porazenie 😮💨😑 ved hovorili ze už od nové roka 🙄😒
ČSOB trochu zaspala dobu, aj push notifikácie o platbách na mobil priniesla len pred pár týždňami. Posielanie okamžitých platieb plánuje až na jeseň 2025.
Ak ma u vas niekto z rodiny revolut tak to pošlite cez to a bude to do par sekúnd aj keď cez 1 účet navyse 🙂
Ak posle dnes, mali by dnes este stihnut odist, vacsinou su uzavierky v bankach okolo 20tej, a tym padom ti pridu zajtra

Štvrtok som pomýlila ale aj tak ta platba sa zarátané už od zajtrajšieho dňa po určitej hodine keď sa to posiela tuším mi to kedysi pani v banke vysvetľovala