Generali poisťovňa - vyplatenie PN
Ahojte, som na pn od leta, od začiatku leta do augusta mi pekne vyplatili pn (dala som si to všetko naraz, nie po mesiacoch). V októbri ma čakala operácia a nový doktor mi tam napísal, že mam chorobu kĺbov. Potom teda v decembri som išla do pobočky aj s lek. Správami a prišla odpoveď, že mi to vyplatiť nemôžu, pretože na chorobu kĺbov sa čaká minim. 2 roky. Ale ako nad tým viac rozmýšľam., Pn by mali vyplatiť v každom prípade, či to je taký úraz alebo choroba kĺbov alebo hočo, nie ? O to ma to viac mrzí, že mi do toho augusta všetko pekne vyplatili. Proste PN by mali vyplatiť aj keď tam je tá choroba kĺbov alebo nie? Máte niekto s tým skúsenosti? Ďakujem
@sweet20 aha, no tak super. Ďakujem ti krásne za objasnenie.
To si si sama robila tu zmluvu?
Ak chces mozes napisat konkretnu diagnozu a najdem ti to v podmienkach generali
@anonym_autor Dobry den, prosim Vas potrebovala ste aj nejake tlacivo pn, ze pnka trva dlhsie napriklad ako 14 dni? Ci stacilo dat zaciatok a koniec pn, plus vsetky lekarske spravy? Dakujem

Bohuzial maju pravdu... cakacie doby nepustia kvoli poistnym podvodom.. moj klient vie ake su cakacie doby... bud si si to nenastudovala alebo ti to financnik nepovedal