Hypotéka 365 bank
Dobrý deň . Chcem sa spýtať, má niekto z vás hypo od 365 banky? Ak áno, poprosím vaše skúsenosti. Ďakujem 🍀
@janulikt84 že ako dlho trvalo schválenie atď
@wikuska17 momentalne ak mas vsetky podklady nachystane tak do 48hodin je uver schvaleny..
@wikuska17 kazdopadne treba mat aktivny ucet suma 5e mesacne...ide o refinanc,alebo kupa?
@janulikt84 máte skúsenosti aj s bezúčelovou hypo?
@wikuska17 ano - osobne nie ale klientom som riesila...splatnost aj na 30r..urokova sadzba rovnaka ako pri kupe-ucelova hypo...
Ja teda banku neodporúčam ‼️ Riešili sme refinancovanie hypotéky už to riešime 2 mesiace skoro a stále je s niečim problém stále treba niečo dokladať stále im niečo chyba .. popritom prvý mesiac od podpísania im nechýbalo nič otras prístup.. predtým sme riešili refinancovanie vo VÚB úplne bez problémov do 2 týždňov bolo všetko vybavené. Za nás neodporúčam
@erikasirotova áno nakoniec som rada , že sme to neriešili cez 365ku , po prečítaní recenzií, lebo do dnes by som nemali domček. Išli sme nakoniec do VÚB.
@janulikt84 dobrý deň.Ak sú všetky doklady a úver schvália,prosím Vás neviete,za aký čas prídu peniaze na účet?
@monikajargasova ak mate vsetky podklady a uver je uz schvaleny - vacsinou do 3 dni...
Ak este len sa uver schvaluje a bude sa vyplacat iny uver tymto novym -treba aj vycislenie a k akemu datumu bude vysislenie..je to individualne ak mate konkretny priklad kludne napiste sukromne...
@janulikt84 Jai,syn si podal žiadosť o hypotéku vo februári.Ale bolo treba ešte nejaké papiere ohľadom bytu, pretože ide vyplacat súrodencov.Mojich.Ja som mu svoju tretinu dala.No ale keďže už žiadosť o úver bol po expiracii,tak v pondelok bol požiadať o novú.Lenze oni si musia z Bratislavy vyžiadať komplet všetko,teda aj znalecký posudok s CD.Dnes bol zas v pobočke,zajtra,alebo pozajtra mu zavolajú či už to majú, potom že mu zavolajú,či je to schválené,potom zas zavolajú či súhlasí s podmienkami,ak mu schvália.A potom čakať bohvie koľko na peniaze.Sto chutí máme odísť z tej banky preč
@monikajargasova kazdopadne da sa ro aj inde a mozno aj za lepsich podmienok..neviem kolko ziada a aku ma.hodnotu byt ale 365b nezabudnut ze je tam aj poplatok 300e za spracovanie uveru

@wikuska17 pekny den čo konkretne by ste potrebovala vediet?