Hypotéka v Tatra banke
Zdravím, má tu niekto skúsenosť s hypotékou od Tatra banky? Zaujíma ma splácanie úveru z účtu cez inkaso. Banka mi pri podpise zmluvy nedala žiadne údaje k splácaniu. Znamená to, že si každý mesiac automaticky stiahne splátku z môjho účtu alebo si musím ja zadať inkaso v aplikácii? Ďakujem 🙂.
My sme iná banka, strháva automaticky.
Sposob splacania mas urcite uvedene v uverovej zmluve, treba citat. Na 99,9% je to inkasom, automaticky nastavene po podpise zmluvy.
TB strhava automaticky
mám TB - oni si to budú strhávať automaticky, ty len dávaj pozor, aby si tam mala dostatok peňazí na splátku
Mam Tb a strháva automaticky, taktiež poistky domu a úveru nastavili ako inkaso oni
ak banka nastavila inkaso, dá sa skontrolovať v aplikácii pod inkasom
@dydaaa strháva automaticky, akurát si deň splátky vieš upravovať sama, mesiac dopredu.
@dydaaa strháva automaticky, akurát si deň splátky vieš upravovať sama, mesiac dopredu.
@moravcikovalucia ďakujem krásne za info 🙂
@moravcikovalucia ďakujem krásne za info 🙂
@dydaaa mám TB, strhávaju automaticky, deň platby máš v zmluve. V aplikácii aktívne inkaso nemáš, pretože toto nemôžeš meniť. Poistenie úveru odchádza priamo so splátkou, poistenie nehnuteľnosti raz ročne.
@dydaaa mali sme hypo v tatre, strhavali z uctu
@dydaaa mám TB, strhávaju automaticky, deň platby máš v zmluve. V aplikácii aktívne inkaso nemáš, pretože toto nemôžeš meniť. Poistenie úveru odchádza priamo so splátkou, poistenie nehnuteľnosti raz ročne.
@ekira1 dobrý deň...chcem sa opýtať či ste boli spokojný s úverom od Tatrabanky....úrok vám dali aký?
@ekira1 dobrý deň...chcem sa opýtať či ste boli spokojný s úverom od Tatrabanky....úrok vám dali aký?
@markusik2006 hypo máme už veľmi dlho. Začínali sme okolo 7% , 3%, 1,5%, 0,90% a teraz 4,43% 🫣
@markusik2006 hypo máme už veľmi dlho. Začínali sme okolo 7% , 3%, 1,5%, 0,90% a teraz 4,43% 🫣
@ekira1 preco nerefinancujete,ved su teraz uroky uz nizsie.

nemam sice Tatra banku ale vo VUB tiez si oni strhnu... cize aj ked chcem splatit v niektory mesiac viac, to musim nahlasit, lebo strhnu len tolko kolko mam v zmluve...