icon

Internet banking VÚB a prístup z MACu

vulka
22. máj 2023

Ahojte používatelia MACu. Máte niekto účet vo VUB? Mám problém s filtrom v Pohyboch na účtoch.
Keď si otvorím Účty a v nich Pohyby na účte, tak sa mi od istého času(tipujem 2-3 mesiace) nezobrazuje tlačidlo pre Filter vpravo hore(viď foto). Čiže nemôže vyhľadávať platby podľa mojich kritérií. Je to dosť otravné. V našej vidieckej expozitúre sa pani nevyznala. Tak ma odporučila na telefónnu linku. Tam samozrejme ani nerozumeli, že o čo ide. Tak som zacestovala do mesta a spísala reklamáciu. A samozrejme nič sa nedeje. Máte s tým tiež niekto problém?

Internet banking VÚB a prístup z MACu
nique
22. máj 2023

Mne filter zobrazi aj SAFARI aj google chrome. Na ktorom prehliadaci ti to nejde? A aku mas verziu?

vulka
autor
22. máj 2023

Cez Safari mi to nejde.Os Ventura.

nique
22. máj 2023

Ja mam Ventura 13.3.1, Safari 16.4.

vulka
autor
22. máj 2023

@nique Os mám ten istý ako Ty. Pozerám to v MacBook Air. Ale zvláštne je, že ešte vlani som ten filter mala a bežne používala.

vulka
autor
22. máj 2023

Ešte som to vyskúšala v MACu so starším operač ným systémom - Big Sur a ani tam ten filter nieje.

vulka
autor
25. máj 2023

Nenájde sa ešte niekto, kto by mi technicky s tým vedel poradiť? Ale teda nie rada, že si mám nainštalovať Chrom ako prehliadač?