icon

Investícia do nehnuteľnosti v Red OAK Lužianky

bart117
6. sep 2025

Ahojte nemáte nejaké skúsenosti s touto lokalitou alebo nebýva tam niekto z vás ? Nejaké pozitíva negatíva ? Oplatí sa na investíciu ?

pe_mi
6. sep 2025

@bart117 prostredie pekné, rozsiahle
býva tam mnoho rodín,či si pochvaľujú neviem.
Ja by som tam nebývala,nakoľko je to všade autom.
MHD zastávka ďaleko, obchod ďaleko,škôlka škola ďaleko,
Ihriská v dedine dole,zase autom
Čiže deti budete voziť do 18r.vsade ,je to rozsiahly areál.ked bývate niekde vyššie,ste odkázaní všetci do jedného na auto
Deti,keď vyrastú a budú chcieť ísť do kina, zase taxi alebo rodičia zaviesť.
Nie,nebývala by som takto na prérii

bart117
autor
6. sep 2025
@pe_mi

@bart117 prostredie pekné, rozsiahle
býva tam mnoho rodín,či si pochvaľujú neviem.
Ja by som tam nebývala,nakoľko je to všade autom.
MHD zastávka ďaleko, obchod ďaleko,škôlka škola ďaleko,
Ihriská v dedine dole,zase autom
Čiže deti budete voziť do 18r.vsade ,je to rozsiahly areál.ked bývate niekde vyššie,ste odkázaní všetci do jedného na auto
Deti,keď vyrastú a budú chcieť ísť do kina, zase taxi alebo rodičia zaviesť.
Nie,nebývala by som takto na prérii

@pe_mi to len taká poznámka metro je ďaleko ? Však podľa mňa z tej lokality si všade do 10 min v centre. Pokiaľ viem oproti metra majú aj Lidl stavať + kúsok “dole” sa ma stavať nivy obchod či mhd zastávka či mýlim sa ?

pe_mi
6. sep 2025
@bart117

@pe_mi to len taká poznámka metro je ďaleko ? Však podľa mňa z tej lokality si všade do 10 min v centre. Pokiaľ viem oproti metra majú aj Lidl stavať + kúsok “dole” sa ma stavať nivy obchod či mhd zastávka či mýlim sa ?

@bart117 na pešo myslím.všade autom.je to môj názor.ja by som nebývala tak

bart117
autor
6. sep 2025
@pe_mi

@bart117 na pešo myslím.všade autom.je to môj názor.ja by som nebývala tak

@pe_mi tak neviem ja celý život všade autom aj keby mám ísť 200 metrov 😅 to asi záleží aký typ človeka je a čo mu vadí a čo nie

pe_mi
6. sep 2025
@bart117

@pe_mi tak neviem ja celý život všade autom aj keby mám ísť 200 metrov 😅 to asi záleží aký typ človeka je a čo mu vadí a čo nie

@bart117 presne tak

miroslava2710
8. sep 2025

Nesla by som tam byvat lokalita za mna smutna na pesi sa tam clovek nema ani kde s detmi ist prejst. Mam babku z Luzianok tak to poznam. A okrem toho trosku pogoogli v anglickom jazyku ake rizika ma byvanie vedla golfoveho ihriska kde sa na pravidelnej baze pouzivaju postreky a chemicke hnojiva na travnik. Ja som ja to narazila raz nahodou a odvtedy by som s istotou pri golfove ihrisko byvat nesla.