icon

Investičné zlato/striebro - kde nakupujete?

albiva
1. sep 2019

Ahojte, chcem sa opýtať, kde resp. cez koho konkrétne nakupujete investičné zlato, prípadne striebro. Pozerala som Zlatú hutu, no nevidím podmienky nákupu a prípadného následného výkupu. Pravdepodobne tam treba len osobne ísť... Vopred ďakujem za prípadné rady

evittam
1. sep 2019

@albiva Macho&Chlapovic. Kuriér.

albiva
autor
1. sep 2019

@evittam Ďakujem

saurian
1. sep 2019

ja som nekupovala, ale klient kupoval od fy Mincovňa Kremnica, a pokiaľ mi dal info tak ma aj nejaku zmluvu že su ho povinny odkupiť a zakoľko

lericenkam
1. sep 2019

@albiva najlacnejšie asi zlaťáky sk

albiva
autor
1. sep 2019

@saurian ďakujem, pozriem aj tam

albiva
autor
1. sep 2019

@lericenkam ďakujem pekne

hellwant
3. sep 2019

@albiva Nuz nedavno bola info ze Zlato je na 6 rocnom maxime- co je dost vysoko, ak chces len uchovat hodnotu penazi- kup, ak chces zarobit...no neviem

kamika05
3. mar 2021
cooler1
9. nov 2025
@hellwant

@albiva Nuz nedavno bola info ze Zlato je na 6 rocnom maxime- co je dost vysoko, ak chces len uchovat hodnotu penazi- kup, ak chces zarobit...no neviem

@hellwant a co nato povies teraz? :D :D :D

cooler1
9. nov 2025

@albiva v rakusku o Viedni... Philoro ma najlepsie ceny o nieco lepsie ako priamo Munze-oestereich s tym ze maju aj prehladne za kolko predavaju a aj vykupuju... ved si porovnaj s dakou strankou na Lovensku... ci uz zlataky alebo inu stranku... aj ked cesta nieco stoji mas to ako vylet a mozno aj usetris ako ked mas nakupovat na Lovensku...