icon

Investičný byt v Trnave, Piešťanoch alebo Trenčíne

7. máj 2025

Ahojte predala som nehnuteľnosť po rodičoch a zvazujem investíciu do 1 alebo 2 i bytu. Byt by mal byť nový, lukratívny projekt v časti Trnava alebo Piešťany, možno Trenčín.. viete poradiť top lokalitu? Alebo rovno projekt?

Ktoré mesto by ste si vybrali z hľadiska dopytu pre ptenajmy. Ďakujem.

3009
7. máj 2025

ja Trnavu alebo Piešťany, ale aj BA.

koniarova
7. máj 2025

Trnavu

colsami
7. máj 2025

Urcite by som z tychto volila Trnavu, nie je o com.

autor
7. máj 2025
@3009

ja Trnavu alebo Piešťany, ale aj BA.

@3009 BA su už premrštené ceny

3009
7. máj 2025

v BA ale zas získaš vyšší nájom.

olga_hurajova
7. máj 2025

Najlepsi pomer ceny nehnuteľnosti a prenájmu máš v Trenčíne. Vlastníme niekoľko nehnuteľnosti, ktoré prenajímame.
Ak máš hotovosť, oplatí sa ti kúpiť aj pôvodný byt, nechať ho zrekonštruovať, zariadiť lacným nábytkom a následne ho prenajímať. Ak máš záujem, nápis správu a pošlem ti kontakt na chlapíka, ktorý nám toto všetko zabezpečoval (vytypovanie bytu, prerábku, zariadenie a prenájom). Oproti novostavbe budeš musieť investovať o cca 30% menej a nájom budeš mať nižší len o 5-7%

svaabik12
2. sep 2025
@olga_hurajova

Najlepsi pomer ceny nehnuteľnosti a prenájmu máš v Trenčíne. Vlastníme niekoľko nehnuteľnosti, ktoré prenajímame.
Ak máš hotovosť, oplatí sa ti kúpiť aj pôvodný byt, nechať ho zrekonštruovať, zariadiť lacným nábytkom a následne ho prenajímať. Ak máš záujem, nápis správu a pošlem ti kontakt na chlapíka, ktorý nám toto všetko zabezpečoval (vytypovanie bytu, prerábku, zariadenie a prenájom). Oproti novostavbe budeš musieť investovať o cca 30% menej a nájom budeš mať nižší len o 5-7%

@olga_hurajova Ahoj Olga, akurat citam tvoj prispevok a bola by som vdacna za kontakt na toho pana, ktory ti organizuje prerabky v TN. Dakujem

olga_hurajova
2. sep 2025
@svaabik12

@olga_hurajova Ahoj Olga, akurat citam tvoj prispevok a bola by som vdacna za kontakt na toho pana, ktory ti organizuje prerabky v TN. Dakujem

@svaabik12 posielam

kath1210
23. nov 2025
@olga_hurajova

@svaabik12
@olga_hurajova ahoj, tiez nad tym uvazujem v Tn, mozem ta poprosit o kontakt?
Dakujem!

olga_hurajova
24. nov 2025
@kath1210

@svaabik12
@olga_hurajova ahoj, tiez nad tym uvazujem v Tn, mozem ta poprosit o kontakt?
Dakujem!

@kath1210 ahoj. Kontakt som poslala, ak by si potrebovala ešte nejaké info okolo toho, kľudne napíš