Investičný byt v Trnave, Piešťanoch alebo Trenčíne
Ahojte predala som nehnuteľnosť po rodičoch a zvazujem investíciu do 1 alebo 2 i bytu. Byt by mal byť nový, lukratívny projekt v časti Trnava alebo Piešťany, možno Trenčín.. viete poradiť top lokalitu? Alebo rovno projekt?
Ktoré mesto by ste si vybrali z hľadiska dopytu pre ptenajmy. Ďakujem.
Trnavu
Urcite by som z tychto volila Trnavu, nie je o com.
v BA ale zas získaš vyšší nájom.
Najlepsi pomer ceny nehnuteľnosti a prenájmu máš v Trenčíne. Vlastníme niekoľko nehnuteľnosti, ktoré prenajímame.
Ak máš hotovosť, oplatí sa ti kúpiť aj pôvodný byt, nechať ho zrekonštruovať, zariadiť lacným nábytkom a následne ho prenajímať. Ak máš záujem, nápis správu a pošlem ti kontakt na chlapíka, ktorý nám toto všetko zabezpečoval (vytypovanie bytu, prerábku, zariadenie a prenájom). Oproti novostavbe budeš musieť investovať o cca 30% menej a nájom budeš mať nižší len o 5-7%
Najlepsi pomer ceny nehnuteľnosti a prenájmu máš v Trenčíne. Vlastníme niekoľko nehnuteľnosti, ktoré prenajímame.
Ak máš hotovosť, oplatí sa ti kúpiť aj pôvodný byt, nechať ho zrekonštruovať, zariadiť lacným nábytkom a následne ho prenajímať. Ak máš záujem, nápis správu a pošlem ti kontakt na chlapíka, ktorý nám toto všetko zabezpečoval (vytypovanie bytu, prerábku, zariadenie a prenájom). Oproti novostavbe budeš musieť investovať o cca 30% menej a nájom budeš mať nižší len o 5-7%
@olga_hurajova Ahoj Olga, akurat citam tvoj prispevok a bola by som vdacna za kontakt na toho pana, ktory ti organizuje prerabky v TN. Dakujem
@olga_hurajova Ahoj Olga, akurat citam tvoj prispevok a bola by som vdacna za kontakt na toho pana, ktory ti organizuje prerabky v TN. Dakujem
@svaabik12 posielam
@svaabik12
@olga_hurajova ahoj, tiez nad tym uvazujem v Tn, mozem ta poprosit o kontakt?
Dakujem!
@svaabik12
@olga_hurajova ahoj, tiez nad tym uvazujem v Tn, mozem ta poprosit o kontakt?
Dakujem!
@kath1210 ahoj. Kontakt som poslala, ak by si potrebovala ešte nejaké info okolo toho, kľudne napíš

ja Trnavu alebo Piešťany, ale aj BA.