Investovanie cez investinslovakia.sk
Ahojte, zaujala ma ponuka od investinslovakia.sk
Máte niekto u nich účet a je to naozaj všetko tak ako deklarujú?
Dalsi BMG invest? Vela stastia ...
@anonym_7303fb neviem či je to ako BMG..títo majú licenciu..sú regulovaný NBS-kou...
Šarlatáni z Popradu
investinslovakia.sk neexistuje
investiciaslovensko.sk presmeruje na investinslovakia.eu
tú má Ci investment, s. r. o. (Historický názov: Ci investment group, s.r.o.) na ňu už upozorňovala NBS v 2020 keď nemali povolenie a veselo podnikali
Činnosť spoločnosti v súčasnosti nepodlieha dohľadu NBS, spoločnosť nemá udelené žiadne povolenie NBS na výkon činnosti v oblasti finančného trhu na Slovensku a nie je zapísaná v žiadnom registri vedenom NBS.
Od 15.02.2024 už subjekt disponuje povolením NBS na poskytovanie služieb hromadného financovania
https://nbs.sk/aktuality/upozornenie-na-spolocn...
Takým sa nedá dôverovať, o peniaze prídeš.
Ucet tam nemam a mat nebudem, preferujem investovanei v zahranici do fondov. Tu mozno bude jeden rok vyssi vynos ako na akciovom trhu, ale s vacsim rizikom.
Ak hladas nieco v slovencine, kde sa veciam nemusis rozumiet, tak Finax a podobne.
Šarlatáni z Popradu
investinslovakia.sk neexistuje
investiciaslovensko.sk presmeruje na investinslovakia.eu
tú má Ci investment, s. r. o. (Historický názov: Ci investment group, s.r.o.) na ňu už upozorňovala NBS v 2020 keď nemali povolenie a veselo podnikali
Činnosť spoločnosti v súčasnosti nepodlieha dohľadu NBS, spoločnosť nemá udelené žiadne povolenie NBS na výkon činnosti v oblasti finančného trhu na Slovensku a nie je zapísaná v žiadnom registri vedenom NBS.
Od 15.02.2024 už subjekt disponuje povolením NBS na poskytovanie služieb hromadného financovania
https://nbs.sk/aktuality/upozornenie-na-spolocn...
Takým sa nedá dôverovať, o peniaze prídeš.
@maranco Aktualizácia:
Od 15.02.2024 už subjekt disponuje povolením NBS na poskytovanie služieb hromadného financovania viď. https://subjekty.nbs.sk/entity/280429.
Zacni rozmyslat : ponukaju "velky" vynos, rucenie vraj nehnutelnostami. Preco si niekto zoberie uver od nich a nie hypoteku z banky s ovela mensim urokom ? Komu banka nepozicia a oni ano ?
Ucet tam nemam a mat nebudem, preferujem investovanei v zahranici do fondov. Tu mozno bude jeden rok vyssi vynos ako na akciovom trhu, ale s vacsim rizikom.
Ak hladas nieco v slovencine, kde sa veciam nemusis rozumiet, tak Finax a podobne.
@patrike finax mám aj portu..čítala som okolo tohoto niečo, tak zisťujem o čom to je..
Subjekt bol v 2024 uverejnený v zozname dlžníkov Sociálnej poisťovne a v zozname dlžníkov Finančnej správy.
To dôveru nepridá.
@carrot_apple otazka je, preco by si to robil (preco by take nieco hocikto robil)... Mas k dispozicii trh celeho sveta... za minimalne poplatky a s omnoho mensim - v tomto pripade geografikym - rizikom...
Ďakujem všetkým!
@carrot_apple stačí mi pozrieť si ich stránku a je mi jasné, že ide o nejaký odrb. 😃 Radšej si stiahni xtb, vlož peniaze do ftse all world index a môžeš pokojne spávať. 😌
Čím ťa ponuka zaujala? To by ma fakt zaujimalo
@carrot_apple ahoj mám reálnu skúsenosť. Zainvestoval som hneď so prvého.projektu. všetko vyplatili čo mali. Potom som šiel do druhého projektu a znova vyplatili mali sme tam so ženou okolo 7000 🙂 všetko v poriadku. Ale tiež sa mi to nepozdávalo tak sme nedali viac.
@carrot_apple za mna priliš koncentrovane riziko. Prečo by som investoval do jedneho regionu, ked nakupom 1 ETF fondu môžem mať 3600 firiem po celom svete, zo všetkych vyspelych regionov a sektorov? Radšej dam 100e do tohto fondu, ktory je extremne diverzifikovany než sa koncentrovať len na jeden štat, sektor, či ekonomiku. Nehovorim, že ide o nejaky podvod, iba zdôraznujem pohlad na riziko ked porovnam jedno a druhe

Dalsi BMG invest? Vela stastia ...