icon

Je bezpečné dať niekomu môj e-mail, ak mi má poslať peniaze prostredníctvom PayPal?

6. mar 2023

Môže ma nejaký spôsobom okradnúť o peniaze ?

tomasm_ba
6. mar 2023

nie. e-mail je v pohode

kallanchoe
6. mar 2023

Asi nie....práve ja používam PayPal pri zahraničných platbách, aby nevideli moje meno a bankové údaje....neviem nakoľko je bezpečný ale zatiaľ sa nič nestalo pouzivam ho iste viac ako 5 rokov....

autor
6. mar 2023

Čiže v pohode email môžem dať ? Dala som tam dve otázky a neviem na ktorú je odpoveď 😂

tomasm_ba
6. mar 2023

E-mail úplne v pohode. Nemá ťa ako okradnúť... je to ako keby si niekomu dala číslo účtu

gladys_07
6. mar 2023

Ved cez paypal sa peniaze posielaju cez email adresu, ako inak ti ma poslat peniaze cez paypal?

Je v pohode dat email

autor
6. mar 2023

@gladys_07 neviem práve, preto sa pýtam. Vďaka

lucka_ke
6. mar 2023

bez emailu ti nevie poslať peniaze

martinp288
6. mar 2023

Email áno, ale daj ten ktorý máš priradený k PayPal účtu. Ináč ti peniaze neprídu ak dáš iný.

missviolet
6. mar 2023

cez paypal ti doslova bez emailu co mas pripojeny k payalu nema ako inak poslat peniaze

maranco
6. mar 2023

Keď ti príde na email potvrdenie že ti prišli peniaze, neklikaj na linky v emaile ale si priamo otvor stránku https://www.paypal.com kde si pozrieš či ti naozaj došli.

Ak by to bol podvodník tak ti pošle do mailu falošné potvrdenie o platbe ktoré by ťa presmerovalo na jeho podvodnú paypal stránku.
Zásada je že cez linky doručené v maili sa neprihlasovať ani do banky.

autor
6. mar 2023

@maranco vďaka