Je nákup na splátky v Nay bez navýšenia problém?
Ahoj, Z dovodu nepozornosti a tuposti som oblial svoj notebook a potreboval by som kupu noveho, na Nay som si vsimol akciu s 0% urokom ale nieco mi na tom nesedi.
V pripade volby od home credit mi totiz ponukaju vytvorenie sikovneho uctu o co ja vsak zaujem nemam. Vidim totiz ich RPMN a nemam zaujem splacat 1200 eur ked realne tolko nepotrebujem. Chcem splatit len notebook a nepotrebujem ziadne peniaze navyše. Ma s tym niekto skusenosti? Pocul som ze splatenie a potom zrusenie je moznost… ale vraj sa to robi cez postu a to mi odpustite ale nechcem si tym prechadzat. Keby je moznost zrusit ucet hned po splateni nehovorim, ale chapem ze uvery neposkytuju z dobra srdca, tak sa pytam, je moznost splatit len notebook alebo je treba riesit aj tie “peniaze navyše” a musim sa potom srat s postou a rusenim uctu.
Ako je to s quatro, funguje to rovnako? Prosim nejake moralizovanie si nechajte pre seba, z notebooku pracujem a preto ano potrebujem ho urgentne. Neprisiel som sa hadat a cokolvek co mi poviete na platby na splatky uz davno viem, nevybral som si tuto situaciu (vybral si to moj laket a salka kavy kavy)
A čo ti na Nay nesedí? Brala som veľakrát takto tovar. Teraz majú do 20. takúto akciu. Normálne prídeš, vyberieš tovar a pokiaľ ti to schvália, tak máš na splátky bez navýšenia.
@anonym_a58dd2 nesedi mi ze tovar kupujem za 700, ale davaju mi v podstate kreditnu kartu o ktoru nemam zaujem, chcel by som len splatit co si kupujem a nie vytvorit si kreditnu kartu a riesit ci sa da zrusit a ako.
Aku kreditku ti dávajú? Dnes som zrovna bola v Nay, beriem si veci na splátky a žiadnu kreditku mi nedávajú.
Aku kreditku ti dávajú? Dnes som zrovna bola v Nay, beriem si veci na splátky a žiadnu kreditku mi nedávajú.
@anonym_a58dd2 V pripade nakupu ponukaju sikovny ucet cez homecredit a je to automaticka vec, nie je ziadna moznost sa na to neprihlasit
A čo ti na Nay nesedí? Brala som veľakrát takto tovar. Teraz majú do 20. takúto akciu. Normálne prídeš, vyberieš tovar a pokiaľ ti to schvália, tak máš na splátky bez navýšenia.
@anonym_a58dd2 ano , lenže ako sa spojili s datardom tak sa dost zmenilo, personal čo bol usmiaty v pohode sú tam strhaný jak plachty horšie ako v tescu
@anonym_a58dd2 V pripade nakupu ponukaju sikovny ucet cez homecredit a je to automaticka vec, nie je ziadna moznost sa na to neprihlasit
@strojarboyard splatíš svojich 700 eur a hotovo. Kartu nevyužiješ.
@strojarboyard splatíš svojich 700 eur a hotovo. Kartu nevyužiješ.
@koniarova V popise vsak pisu ze je to revolvingovy uver, tak isto aj podpisujem revolvingovy uver pri ziadosti, preto som ohladom tejto veci celkom skepticky, berú to ako samozrejmost ze planujem kartu vyuzivat aj dalej, je to tazke zrusit?
@koniarova V popise vsak pisu ze je to revolvingovy uver, tak isto aj podpisujem revolvingovy uver pri ziadosti, preto som ohladom tejto veci celkom skepticky, berú to ako samozrejmost ze planujem kartu vyuzivat aj dalej, je to tazke zrusit?
@strojarboyard A- nik ti nedrzi pistol pri hlave aby si to podpisal.
B-preco si nekupis repasovany notebook,ktory ma odolnu klavesnicu voci poliatiu a je za polovicu tej sumy.
Dnes som si brala na splátky veci v Nay, máš pravdu, dali mi to cez home kredit s kreditkou. Splátok je 6 bez navýšenia. Keď splatim, zavolám na info linku, do dvoch dni kreditku zrušia. V minulosti to takto nebolo.
@strojarboyard ja som splatila a kartu vôbec neriešim. Ani som nič nerušila. Nemienim ku použiť.
@strojarboyard brali sme cez Quatro bez navýšenia ty si môžeš vybrať cez koho zoberieš
@strojarboyard ja som splatila a kartu vôbec neriešim. Ani som nič nerušila. Nemienim ku použiť.
@koniarova ved ja to tiež tak urobím.
@strojarboyard kreditku dávajú len k šikovnému účtu plus. Ako Ti v jednom komentári písali, tak buď stačí prísť do predajne, kúpiť na splátky, ak ich schvália. Alebo aj cez Nay stránku, pri platbe zadáš nákup na splátky. Účet na HC si kvôli tomu zakladať nemusíš.
Moja otazka je, ci si dobre pocuvala co ti ponukaju alebo davaju, ja mam homecredit konto a mam tam lumit 5000 e, to neznamena ze 5litrov platim, mas predschvalenych 1200, to su peniaze s ktorymi mozes nakladat be toho aby si musela nieco dokladovat alebo dokazovat, cize ka ti ponukaju 1200 a ty z toho minies 600, tak platis len z toho co cerpas, cez apku si navolis co chces kde chces a ako chces , potvrdis a uz len cakas na dorucenie alebo na vyzdvihnutie tovaru, vyuzivat to vzdy ked su splatky s 0% uz to vyuzivam cca 10 rokov a bez problemov jedine poplatky su za fyzicku kartu a ucetplus,
@strojarboyard prec krista boha...zober si spotrebak 700 eur v banke svojej a splacaj ho tam...vsak sa opytaj v nayku. Ja to nechapem...prisiel som kupil som bez navysenia 10 splatok zaplatil a hotovo....naco to komplikujes? Zisti kolko to stoji a kolko na konci zaplatis. Ak nebudes brat nic navyse nic navyse nezaplatis...ak tam je karta tak len preto, aby slabe povahy minuli peniaze a kupovali capiny...oni v nayku ti to nevedia vysvetlit? Ani telefonicky?
@strojarboyard ahoj, chod do nay a tak ti oni na pockanie vsetko vybavia a vyplnia tak ako treba.
Ja som mala to 0% cez quatro. Dostala som 36mesacny splatkovy kalendar. A ked som splatila do 6 mesiacov, tak som neplatila uroky.
Ludia ktorí nemajú na hotové...by si ani nemali nič brat
Dávam si na seba perinu ,na akú mám, nie akú mi môžu požičať.To že veľa ľudí berie na splátky, je len preto, že chyba finančná gramotnosť
Cez Quatro.. brali sme tak v januári , po pol roku sa vyplatil zvyšok a oni vrátili úrok za ten pol rok